Gesslein f6 - koupit vložnou tašku

44
4.12.14 15:01

gesslein f6 - koupit vložnou tašku

Maminky, mám po prvním dítku starodávnou košatinu(která nelze skládat) a gesslein f6. Mám prosbičku. Chci si do něj koupit vložnou tašku, kdyby jsme někam jeli, tak at mám kočárek skladnější. Jenže ta originál je dost drahá a vzhledem k tomu, že ta košatina stála už sama 25.000,– a využiju jí víc než ten gesslein s tou taškou, tak se mi nechce za ní dávat tolik. Poradíte jaká jiná vložná taška lze do gessleinu f6? Aby byla dobrá!!! Nebo nezbavujete se někdo za normální peníze? Díky holky.Jsem z toho n palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
4.12.14 15:55

@MMirkaa Pokud máte dobrý fusak, mohla by sis koupit jen U-díl místo vložné tašky. Je to takové to zakončení kočárku, které ho uzavírá v nožičkách. Já ho používala, když byl syn ještě ležící/pasoucí a už nechtěl být v hluboké korbičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
4.12.14 16:03

Ono tam jde hlavne o to kotveni - zatimco univerzalni vlozne tasky se proste vlozi do korbicky, tak tady se to jenom polozi na sportak a po stranach ukotvit, jinak by to treba pri jizde terenem mohlo sklouzavat. A to kotveni ma takovou dost specifickou sponu. Jinak bych zkusila ten U/dil, jak se pise o prispevek vyse, pokud netouzis tasku prenaset. Sportak jde zcela do lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí