Gesslein - výměnná přední kola

741
25.8.17 22:44

Gesslein - výměnná přední kola

Ahoj, byl by mi někdo schopný říct, v čem spočívají výhody předních výměnných kol u kočárku Gesslein?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
496
25.8.17 22:47

Malá a otocna kola zajišťují bezvadnou manevrovatelnost kočárku jednou rukou, ale ve snehu a terénu se s nima jede hůře. Na to je lepší pevná osa s velkými koly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
25.8.17 22:56

Ona oboje projedou téměř všecko, ale jde o komfort jízdy. A sebelepší aretovatelná kolečka nikdy nebudou do pořádného terénu tak dobře sedící a jezdící jako velká pevná. A naopak v obchodě mezi regálama se s pevnýma sice otočím, ale je to o něčem jiném, než s malýma otočnýma.
Tak 80 % času jsem tam měla otočná, ale když se jelo na výlet nebo dovolenou do přírody nebo na hory, nemohla jsem si ta pořádná velká kola vynachválit. Pokud bych naprostou většinu času trávila jen v jednom prostředí, asi bych vybrala jen jedna kola s tím, že ty velmi výjimečné situace holt projedou taky. Ale při používání kočáru v extrémech od supermarketu po průjezd bažinou jsou výměnná kola geniální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
25.8.17 23:12

Bydlíme na vesnici a v 95% mám nasazena pevná kola, projedu s nimi všude :) Otočná si beru jen do města/nákupního centra. Obešla bych se i bez nich, ale kupovali jsme bazarový kočár a byli součástí výbavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
26.8.17 07:52

Super dekuji. Jedeme na dovolenou do Rakouska, tak prave premyslime, jestli je poridit. A chapu to teda dobre, ze jsou ta kola vetsi? Muzete nekdo poslat fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
26.8.17 11:08

Jo, jsou stejně veliká jako ta zadní, i stejný rozestup, prostě je z toho regulérní čtyřkolka s pevnými koly. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí