Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky ![]()
Máme velký a dost těžký kočár do terénu, tak bych chtěla koupit něco na cestování nebo takhle vyběhnout na poštu, do krámu… Malé jsou 4m, tak mám představu golfek, co jdou úplně do lehu, ale co si budem povídat, záleží taky na ceně a aby se na to dalo koukat. Golfky s designem kosmické lodi či nákupního vozíku nechci
Líbil by se mi tento od Liberty. Máte ho některá, nebo máte zkušenost s nějakým podobným?
Díky moc ![]()
koukam, ze mame stejne stare holcicky
ja tento tyden koupila toto http://www.babygoods.cz/…do-2011.html, taky nadherna bordo barva, pokud si ji otocim od sebe da se s tim jezdit a nemuzu si ho vynachvalit, bohuzel smerem ke me je ten kocarek k nakopnuti… taky jsem uz nechtela tezky hluboky a cenove je myslim prijatelny, sezene se za 4000,–
já nevím, ale 4 měsíční mimčo bych do golfek ještě nedávala, obecně jsou od 6 měsíců, ale i to je ještě docela brzy
Allee píše:
já nevím, ale 4 měsíční mimčo bych do golfek ještě nedávala, obecně jsou od 6 měsíců, ale i to je ještě docela brzy
no proto je nejhlavnější požadavek,aby šel golfáč úplně do lehu. Ono jezdit autobusem k mudře s sedmnáctikilovou kravkou… ![]()
bonnie14 ten je hezký, ale i těch 11kg se mi zdá dost. Ale pouvažuju. Takových kočárků jezdí, jenže kdybych si je mohla tak na týden vyzkoušet ![]()