Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla jsem vložit fotku, ale nejde mi to
Tak kopíruju odkaz http://www.medabeda.cz/…s-53701.html
Bibibka
Ahoj, já mám Golf Travel od Baby Design, splňovaly by všechna tvoje kritéria, až na ten košík, ten je normální. Jsou lehounké, lehce skladné. Já hledala golfky taky jen na popojíždění autem, máme hrozně malej kufr / mazdička 121 /, ale tyhle golfky se vejdou krásně všude. Mají 5 poloh zad!!!, pláštěnku, nánožník, 5ti bodové pásy, odním. madlo. Dala jsem za ně 1850 + 100 poštovné. Posílám odkaz. Přeji šťastný výběr. Mína. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ahoj, výborný kočárek je falcon od firmy HOCO,váha 10 kg,plocha na ležení 78×32cm,složení 101×33×40,5cm sportovní a velmi luxusní golfáček,má 3 polohy nastavení výšky rukojeti,spojenou zadní brzdu,odnímatelná bouda s kapsou na boudě,se sklápěcí sluneční clonou a průhledným okénkem,odnímatelné přední madlo,jednoduché nastavení polohy zad a nohou,5ti bodové upínání dítěte s reflexním pruhem,větší nákupní sitka s nosností až 5 kg, velmi dobré odpružení,lehká aluminiová konstrukce s aretací předních kol,popruh na přenášení kočárku,prací potah,reflexní prací proužek na boudě.potah je snímatelný kompletně celý,velké množství barev a to i mimo katalogových a velice atraktivních.
Přeji hodně štěstí při výběru kočárku a mnoho štěstí do života.
Ahoj Míša
Ahoj
mám vybrané tyto golfky,máte někdo s nimi zkušenost,jaké jsou jízdní vlastnosti,skladnost polohovatelné zádička a nožičky atd.Budu ráda za každou radu díky
1. BABY DESIGN- ESPIRO CITY
2. ABC DESIGN MOBILE
Hako píše:
Ahojmám vybrané tyto golfky,máte někdo s nimi zkušenost,jaké jsou jízdní vlastnosti,skladnost polohovatelné zádička a nožičky atd.Budu ráda za každou radu díky
2. ABC DESIGN MOBILE
Koupila jsem espiro city v domění že psané parametry souhlasí,ale bohužel mají o 2kg víc,a to je rozdíl.A také polohovací opěrku není možno sklopit do lehu.Nastavitelné rukojeti-myšleno otáčení kolem osy,né výška.Jsou dost masivní,takže doporučuji všem,kdo chtějí velký pořádný kočár.
Hako píše:
Ahojmám vybrané tyto golfky,máte někdo s nimi zkušenost,jaké jsou jízdní vlastnosti,skladnost polohovatelné zádička a nožičky atd.Budu ráda za každou radu díky
2. ABC DESIGN MOBILE
Koupila jsem espiro city v domění že psané parametry souhlasí,ale bohužel mají o 2kg víc,a to je rozdíl.A také polohovací opěrku není možno sklopit do lehu.Nastavitelné rukojeti-myšleno otáčení kolem osy,né výška.Jsou dost masivní,takže doporučuji všem,kdo chtějí velký pořádný kočár.