golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
31.7.07 12:30

golfky

Ahoj mamky.
Prosím, doporučte mi golfky - polohovatelné a lehce složené. Nejlépe jednou rukou. Potřebovala bych, aby cena byla tak do 2000 tis.
Díky. Makky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8603
31.7.07 13:19

Ahoj

mám ABC Design Mobile a spokojenost. Mají polohovatelné záda i nožičky ( ty záda jsou na takovou přesku) mají spojenou rukoje't, jsou lehké a levné. Cena byla 220,– myslím tak nějak.ale není k tomu nánožník, tak doobjednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.7.07 13:35

golfky

Koukla jsem net jak vypadají. Nejsou špatné. Dají se složit jednou rukou? Nevíš zhruba rozměry ve složeném stavu?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
31.7.07 13:37

Ahoj, smazala jsem druhou diskusi a tuto přesunula do kočárků :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
31.7.07 14:18

Ahoj teď mají tyhle golfky v globusu v akci, cena je 1490,– ale asi jen do soboty. Myslím, že za tu cenu je to slušné.
 http://www.medabeda.cz/…6-49553.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
31.7.07 14:31

Makky - no já je zatím skládala jen jednou, jde to o zvyk a pak to půjde v pohodě i jednou rukou. a rozměry po složení to nevím ale myslím že je to je jak standardní golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.7.07 16:43

Golfky

Díky Kacko, ale koukala jsem na stránky Globusu a žádné golfky jsem nenašla? Není to jiný hyper nebo je to možná jen nabídka ve Vašem městě. Já jsem z Plzně.

Lesino díky za smazání mého dotazu v nesprávném odd.

Makky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
31.7.07 20:02

Není zač :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.7.07 20:39

Golfky

Kačko, tak beru zpět. Volala jsem do globusu a ty golfky tam jsou. Zítra se jedu na ně podívat. Akorát jsem zjistila, že mají jen 3-bodový bezp. pás. A náš Ondra je hodně živý a divoký. Uvidím.
 Makky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
31.7.07 21:02

Ahoj MAKKY,koukala jsem na netu na kočárek ABC desing mobile a ve složeném stavu prý má 87× 50×45.Líbí se mi taky a jsou za rozumnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
31.7.07 21:21

Ahoj Makky, tak dej pak vědět, jak vypadají. Já mám na golfkách 5 bodový pás, ale stejně to malé padalo z ramínek a tak to měla jen kolem pasu(ty dva jakoby na sobě), navíc je tam to madlo, kdyby tam nebylo, tak bych se asi taky bála. Zkus a uvidíš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.8.07 12:35

Ahoj.

Tak jsem se byla podívat na ty golfky Sprint. Vyzkoušela jsem si je i s Ondrou. Ten bezp. pás byl nakonec 5-ti bodový, polohovací, velká stříška a velký košík (akorát na váhu asi toho moc neunese). Bohužel měli pouze červeno-žluté, což mi připadá pro kluka nevhodné. Jinak bych vážně uvažovala, že je koupíme. Akorát jsem si zapomněla odzkoušet, jak se vlastně skládají (celkem podstatné).

Díky Hako za zjištění těch rozměrů ABC design mobile. Ty rozměry jsou trochu větší než u klasických golfek, ale to je asi daň za to, že jsou pohodlnější. Máme hrozně malé auto (daewoo tico).
Ta cena 2200,– je za ně moc hezká, ale sporťák už máme a tyto golfky jsou jen do auta, tak hlídám každou stovku.

Makky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.8.07 14:07

Tak koukni ještě na tyhle, taky nevypadají až tak špatně. Váha 5,5 kg je super.Ale na vlastní oči jsem je neviděla.
 http://elinka.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.8.07 19:35

Nattou jsou hezké a 5kg je bezva, i cena. Ale mají malý košík, takže na nákup se s tím nedá. Ledaže bych druhou rukou tlačila ještě nákupní vozík.
Ale jsi hodná Kačko, že jsi mi dala tip. Já jsem samozřejmě taky koukala na net (neprolezla jsem toho moc), ale podle obrázku se těžko rozhoduje. Proto jsem chtěl nějaké doporučení.
Hledám vlastně vše v jednom: lehké, lehce skládatelné, ve složeném stavu dobře skladné, polohovatelné, velký košík, stříška, cena do 2000 (nebo dražší sehnat jedině z druhé ruky) - existují takové golfky?
 Makky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
1.8.07 20:52

Ahoj ,

tak já mám ESPRIT SPEED SUN PLUS a jsem maximálně spokojená. Mám je jen na „letní sezonu“ a na dovolenou. Jsou krásně lehoučké , krásně lehce skladné ( mám Twingo ) , jdou položit ůplně do lehu. Jen košík není na veliké nákupy. Jen tak si něco odložit. Na podzim pak vytáhnu zase Jané Slalom Pro. Nejlevněji ho mají na www.medabeda.cz

Bibinka

http://www.medabeda.cz/…l/53702.jpg/?to=0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí