Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Krásný den ![]()
Nevíte prosím nááhodou někdo, jaké mají tyto golfky kolečka? Plastová nebo pogumovaná?
Rozhoduji se zda koupit či nekoupit, ale mám strach z těch koleček…
Děkuji ![]()
Mám tenhle kočárek pár týdnů, zatím jsem velice spokojená. Kolečka jsou z gumy a vypadají v pohodě- do velkého terénu to není, ale na přejezdy po městě je ideální. V pohodě skládací a malá je v něm spokojená.
Ahojky maminky chci se zeptat tyto golfky nejsou s pláštěnkou jaká se dá na to koupit a co je to za značku? koukala jsem po internetu a nemohu najit dekuji
Take mam 4 BABY RIO 2013 a kolecka mam plastova. Objednavala jsem pres net a dnes mi dosel. Jinak se mi moc libi, jsem zvedava, jak se s nim bude jezdit ![]()
Ahoj prosím o radu líbí se mi golfky 4baby rio 2013, nevíte jaké má kolečka gumová nebo plastová..tady obrázek http://www.mall.cz/…aby-rio-2013?… nepoznám to moc děkuji ![]()
Tak maminky me dneska prisly golfky zeleny a jsem zatim moc spokojena, kolecka mame tez z gumy a na cestovani suprovy.Jsou uzke takze se budeme vsude vejit
Oživuji diskuzi. Jestli někdo má tento kočárek a jak je s ním spokojen? Hledám něco lehkého, s polohovacíma zádama a stříškou. Koukala jsem, že tento kočárek by měl mít i nafukovací kolečka, který se mi zdají lepší než plastová. A ještě mě zaujala cena. díky
Kolecka nejsou plastova ani nafukovaci ale jsou gumova. Jezdi se snimi bombove, jelikoz jsem i tehotna a hodne cestujem MHD tak tyto golfky krasne s prckem zvednu, vsude se vejdem. Zalezi jake mate pozadavky na golfky ale na cestovani jsou super je to jen muj nazor.
Díky za názor. Takový jsem potřebovala. Taky právě s ním budu jezdit v těhotenství. Proto jsem koukala na tu váhu.
Ahoj, prosím chci se zeptat na hloubku sedu tohoto kočárku, bude nekdo tak hodny a muze premerit prosím? Moooc děkuji ![]()