Golfky a taška na kočár

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
84
13.7.14 07:13

Golfky a taska na kocar

Vybírám golfky a narazila jsem u většiny kočárku na to, ze když dam opěradlo do lehu, nemůžu mít pres madlo tašku, protože je madlo je kratší… Jak to řešíte, když vám dítě spinka? Je to jen můj pocit nebo to fakt zavazi a musí se sundat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
13.7.14 07:30

Pokud dítě není delší než opěrka, tak to nevadí. Tam, kde to vadí nebo překaží při chůzi, tak tašku na dlouhém popruhu, co je až pod sedem, ale ještě neškrtá kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
13.7.14 08:42

Vozila jsem věci v kosiku a ne na madlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
13.7.14 09:02

Já v košíku vozím jen pláštěnku a moskytieru a v tašce na rukojeti zbytek drobností. Mám PP Book je to taková „sporťáko-golfka“ :)A u druhého kočárku to mám taky tak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
13.7.14 09:22
@Pavla087 píše:
Já v košíku vozím jen pláštěnku a moskytieru a v tašce na rukojeti zbytek drobností. Mám PP Book je to taková „sporťáko-golfka“ :)A u druhého kočárku to mám taky tak. :mavam:

pavli dekuji :) book mám taky, ten vozím v autě, pak mám jeste 2 terénní sportaky, ale chci pořídit golfky do letadla na dovcu, ten book se mi nechce tahat, aby mi ho neznicili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.7.14 13:36

@misap78
Jukni na tasky od Elodie details..
Ja teda tadku na kocarku nevozim, nepaci sa mi to..
Na golfach mam organizer na blbosti a na sportaku sa mi to vojde do kosiku a inak nosim kabelku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
13.7.14 21:21

@misap78 :D Book mám taky do auta :) Ale teď jsem si ho nějak oblíbila a jezdím s ním všude. Malýmu se v něm hezky spinká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí