Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vybírám golfky a narazila jsem u většiny kočárku na to, ze když dam opěradlo do lehu, nemůžu mít pres madlo tašku, protože je madlo je kratší… Jak to řešíte, když vám dítě spinka? Je to jen můj pocit nebo to fakt zavazi a musí se sundat?
Pokud dítě není delší než opěrka, tak to nevadí. Tam, kde to vadí nebo překaží při chůzi, tak tašku na dlouhém popruhu, co je až pod sedem, ale ještě neškrtá kolečka.
Já v košíku vozím jen pláštěnku a moskytieru a v tašce na rukojeti zbytek drobností. Mám PP Book je to taková „sporťáko-golfka“
A u druhého kočárku to mám taky tak. ![]()
@Pavla087 píše:
Já v košíku vozím jen pláštěnku a moskytieru a v tašce na rukojeti zbytek drobností. Mám PP Book je to taková „sporťáko-golfka“A u druhého kočárku to mám taky tak.
pavli dekuji
book mám taky, ten vozím v autě, pak mám jeste 2 terénní sportaky, ale chci pořídit golfky do letadla na dovcu, ten book se mi nechce tahat, aby mi ho neznicili
@misap78
Jukni na tasky od Elodie details..
Ja teda tadku na kocarku nevozim, nepaci sa mi to..
Na golfach mam organizer na blbosti a na sportaku sa mi to vojde do kosiku a inak nosim kabelku..
@misap78
Book mám taky do auta
Ale teď jsem si ho nějak oblíbila a jezdím s ním všude. Malýmu se v něm hezky spinká ![]()