Golfky Golfáče MultiWay - Chicco

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
611
16.4.13 20:25

golfky Golfáče MultiWay - CHICCO

Ahoj holky, prosím nemáte někdo tyto golfky? jak jste s nimi spokojené? Golfáče MultiWay - CHICCO, jsou lepší golfáče s nafukovacími koly nebo ne? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
16.4.13 20:28

Mám, spokojena jsem. Prostorné, stabilní, projedou i sníh, do tramvaje je zvednu sama i s 13ti kilovým dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.4.13 20:29

Já si je chci pořídit, má je švagrová a je s nimi spokojená jak do města tak trochu i do terénu.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
16.4.13 20:31

Nafukovací kola mají spíš sportaky. Pokud jsou plněny gelem, je to úplně nejlepší - např. Baby jogger. Ale to už je úplně jiná cenová kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
16.4.13 20:32

Nic moc. Ale za tu cenu… Já bych do nich podruhé nešla, teď už to ale dojezdíme.
Moje výtky:
krátký sedák – buď musel mít synek natažené nohy, což jako většímu už vadilo, pokud se podnožka „zalomila“, aby měl nohy normálně dolů, tak zase v kšírách visí jak na padáku

Krátká bouda – funkční v podstatě jen v lehu-pololehu. V normálním sedu na dítě hodně prší, o ochraně proti slunci nemůže být řeč.

Nánožník – krátký, začal být synovi malý už asi 15 měs. a to přichytávání na suché zipy samozřejmě také nedrží.

Brzda je sice spřažená, ale stejně ji musíte zašlápnout na obou stranách a chvíli verglovat, než zapadne.

Špatně se zvedají přední kola na obrubník, musím kočár vždycky „podkopnout“, jinak je to o záda. Mohl by být lépe vyvážený. Ale to je asi u mnoha golfek.

Jinak plusy jsou samozřejmě cena a na golfky celkem fortelná kola, kt. leccos projedou (samozřejmě na poměry golfek).

• Citovat
  • Upravit
7907
16.4.13 20:46
@P28 píše:
Nic moc. Ale za tu cenu… Já bych do nich podruhé nešla, teď už to ale dojezdíme.
Moje výtky:
krátký sedák – buď musel mít synek natažené nohy, což jako většímu už vadilo, pokud se podnožka „zalomila“, aby měl nohy normálně dolů, tak zase v kšírách visí jak na padáku

Krátká bouda – funkční v podstatě jen v lehu-pololehu. V normálním sedu na dítě hodně prší, o ochraně proti slunci nemůže být řeč.

Nánožník – krátký, začal být synovi malý už asi 15 měs. a to přichytávání na suché zipy samozřejmě také nedrží.

Brzda je sice spřažená, ale stejně ji musíte zašlápnout na obou stranách a chvíli verglovat, než zapadne.

Špatně se zvedají přední kola na obrubník, musím kočár vždycky „podkopnout“, jinak je to o záda. Mohl by být lépe vyvážený. Ale to je asi u mnoha golfek.

Jinak plusy jsou samozřejmě cena a na golfky celkem fortelná kola, kt. leccos projedou (samozřejmě na poměry golfek).

Souhlas :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
16.4.13 20:50

Tak děkuji holky a co holky tyto golfky 4Baby Shape? nemáte někdo?

http://www.detskydum.cz/…hape-268206/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.4.13 20:53

Mám a spokojenost, nijak je nešetřím, vozím obložené těžkými nákupy a ani se nehnou ;)

• Citovat
  • Upravit
611
16.4.13 20:55

Myslíš K. Black ty 4 Baby Shape?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.4.13 20:58

@esmeralda44 myslí Chicco.. 4baby jsou naživo hrozný křápy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
16.4.13 21:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
17.4.13 08:13
@esmeralda44 píše:
Holky a co tento http://www.detskezbozi.com/…-4-2013.html

100krát lepší než chicco, jako někdo s nima může být spokojen, pro mě byly děsné. Tyhle jsou pěkné, mám te´d podobné. U toho chicca je fakt strašně krátkej sedák, díky velkým kolům, ale mám teď malá a projedu to samé a ještě lépe, protože mám krásně odpružené golfy, tak zabere v kufru auta hrozně moc místa. Britax je dobrá značka, radši bych brala ten, než chicco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.4.13 11:00

Mela jsem je a byla jsem spokojena. Dokonce i v terenu se vyuzili jak v lese tak na poli. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.4.13 20:10

Tak asi vezMU ten Britax, nemáte ho ještě někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí