Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím nemáte někdo tyto golfky? jak jste s nimi spokojené? Golfáče MultiWay - CHICCO, jsou lepší golfáče s nafukovacími koly nebo ne? děkuji
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco MultiwayMám, spokojena jsem. Prostorné, stabilní, projedou i sníh, do tramvaje je zvednu sama i s 13ti kilovým dítětem.
Já si je chci pořídit, má je švagrová a je s nimi spokojená jak do města tak trochu i do terénu.
Nafukovací kola mají spíš sportaky. Pokud jsou plněny gelem, je to úplně nejlepší - např. Baby jogger. Ale to už je úplně jiná cenová kategorie.
Nic moc. Ale za tu cenu… Já bych do nich podruhé nešla, teď už to ale dojezdíme.
Moje výtky:
krátký sedák – buď musel mít synek natažené nohy, což jako většímu už vadilo, pokud se podnožka „zalomila“, aby měl nohy normálně dolů, tak zase v kšírách visí jak na padáku
Krátká bouda – funkční v podstatě jen v lehu-pololehu. V normálním sedu na dítě hodně prší, o ochraně proti slunci nemůže být řeč.
Nánožník – krátký, začal být synovi malý už asi 15 měs. a to přichytávání na suché zipy samozřejmě také nedrží.
Brzda je sice spřažená, ale stejně ji musíte zašlápnout na obou stranách a chvíli verglovat, než zapadne.
Špatně se zvedají přední kola na obrubník, musím kočár vždycky „podkopnout“, jinak je to o záda. Mohl by být lépe vyvážený. Ale to je asi u mnoha golfek.
Jinak plusy jsou samozřejmě cena a na golfky celkem fortelná kola, kt. leccos projedou (samozřejmě na poměry golfek).
@P28 píše:
Nic moc. Ale za tu cenu… Já bych do nich podruhé nešla, teď už to ale dojezdíme.
Moje výtky:
krátký sedák – buď musel mít synek natažené nohy, což jako většímu už vadilo, pokud se podnožka „zalomila“, aby měl nohy normálně dolů, tak zase v kšírách visí jak na padákuKrátká bouda – funkční v podstatě jen v lehu-pololehu. V normálním sedu na dítě hodně prší, o ochraně proti slunci nemůže být řeč.
Nánožník – krátký, začal být synovi malý už asi 15 měs. a to přichytávání na suché zipy samozřejmě také nedrží.
Brzda je sice spřažená, ale stejně ji musíte zašlápnout na obou stranách a chvíli verglovat, než zapadne.
Špatně se zvedají přední kola na obrubník, musím kočár vždycky „podkopnout“, jinak je to o záda. Mohl by být lépe vyvážený. Ale to je asi u mnoha golfek.
Jinak plusy jsou samozřejmě cena a na golfky celkem fortelná kola, kt. leccos projedou (samozřejmě na poměry golfek).
Souhlas ![]()
Tak děkuji holky a co holky tyto golfky 4Baby Shape? nemáte někdo?
Mám a spokojenost, nijak je nešetřím, vozím obložené těžkými nákupy a ani se nehnou ![]()
@esmeralda44 píše:
Holky a co tento http://www.detskezbozi.com/…-4-2013.html
100krát lepší než chicco, jako někdo s nima může být spokojen, pro mě byly děsné. Tyhle jsou pěkné, mám te´d podobné. U toho chicca je fakt strašně krátkej sedák, díky velkým kolům, ale mám teď malá a projedu to samé a ještě lépe, protože mám krásně odpružené golfy, tak zabere v kufru auta hrozně moc místa. Britax je dobrá značka, radši bych brala ten, než chicco ![]()
Mela jsem je a byla jsem spokojena. Dokonce i v terenu se vyuzili jak v lese tak na poli. ![]()