Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Jané Energy?
Přidejte zkušenost s Jané EnergyAhoj,
mám Jané Energy a jsem s nimi moc spokojená. Používala jsem je jako doplňkový kočár k Slalomu, na dovolenou, do obchodních center. Slaloma už jsem dávno prodala, ale Energy stále mám, abych mohla malého odvézt k doktorovi, když je nemocný.
Určitě bych volila Energy, protože mají:
a) polohovací záda i nožičky
b) větší kolečka
c) dokonce jsou i levnější ![]()
Tak ať jsi spokojená
Teď jsem se dívala, že i Sonic mají polohovací záda i nohy
Proto přidávám další bod pro Energy…jsou mnohem hezčí ![]()
Ahoj Petto,
mohla bych Tě požádat o radu? Jaká je šířka lůžka u golfek Jané Energy? Mám většího cvaldu, v 9 měsících máme skoro 10kg
tak aby se mi tam v létě ještě vešel, četla jsem, že jsou dost úzké, díky za radu! Chci ho jen na dovolenou a pro rychlou přepravu, jinak mám Jané Nomad a jsem spokojená. Díky moc!
Báro,
my jsme kupovali Energy taky na dovolenou a rychlé nákupy, pro tyto účely jsou naprosto ideální. Malý v nich jezdil asi od roka až do teď, zrovna nedávno jsem ho v nich vezla k doktorovi, a protože mrzlo měl tam i fusak Emitex
Mně se úzké nikdy nezdály, prcek v nich měl vždycky pohodlí, ikdyž on je teda vysoký a štíhlý.
Přeměřeno, v přítmí chodby mi vychází šířka lůžka cca 31 cm. Myslím, že můžeš být klidná, určitě se prcek vejde
A navíc s přibývajícím věkem už prcci tolik nerostou ![]()
Petto, díky moc! Ale 31cm nám fakt do léta bude asi malé
Teď má v jídelní židličce široké 30cm místo tak akorát a to tam nesedí oblečený, ach jo ![]()
Tak to mě mrzí
Nikdy jsem si nevšimla, že jsou užší než ostatní, ale Davídek je odjakživa dlouhý a hubený po tatínkovi
![]()
Báro máme Jané Energy,
Vítek má rok a kousek, má 10kg a je tam i s fusakem pohodlně. Také jsem četla, že golfky jsou užší, ale praxe mi ukazuje, že to není tak „hrozné“, chce to vyzkoušet. sedák 32cm, opěrka 32cm mi přijde srovnatelná s ostatními golfkami. Hlavně Energy jsou parádně lehké a přitom to nejsou „chrastítka“, kola jsou velké tak akorát, odpružené.
jsem moc spokojená, sehnala jsem ještě model 2006 takže mám to okno v boudě s černou „síťkou“ a což je podle mě výrazně lepší než u těch novějších kde toto není. No já můžu jen doporučit.
Zdenik
Zdenik píše:
Báro máme Jané Energy,Vítek má rok a kousek, má 10kg a je tam i s fusakem pohodlně.
Zdenik
Zdeniku, já jsem vezla malého ve 2,5 letech (105 cm, 15kg) i ve fusaku a taky se vešel v pohodě
Myslím, že u golfek ta menší šířka je spíš plus ![]()
Při pochybnostech to chce prostě vyzkoušet naživo.
Holky, fakt to musím asi vyzkoušet, věřím, že realita může být jiná, mám dva naprosto odlišné favority Jané Energy a Bugaboo Bee. Teď mám sporťák Jané Nomad taky s tou černou síťkou v okýnku a jsem spokojená moc. Jen se bojím, že Energy 2006 už nekoupím
Ale ta černá síťka je opravdu super, na rozdíl od té, co je u kolekce 2007
No co se dá dělat, žádný kočár není ideální, díky moc!
holky a jak se vam s energy jezdi, jde i jednou rukou,kdyz treba telefonujete? ja jsem puvodne chtela spojenou rukojet, ale ted mam nejvetsiho favorita prave jane energy…a co nakupni kosik,vleze se tam neco?diky
Akrim, já od Jané energy musela upustit, jsou uzoučký
Martínek má teď 10 a půl měsíce a má skoro 10,5 kg a nevešel se mi tam stejně jako do Bugaboo Bee
Takže tyto golfky doporučujina drobnější děti. My máme nejnovějšího favorita Casualplay downtown, ale ta cena ![]()
Prosím o rady při výběru golfek. Líbí se mi golfky od firmy Jané. Mam trojkombinaci Jané Slalom pro a jsem spokojená a potřebuji golfky pouze na cestování, nákupy atd., tedy lehké, skladné a polohovací. Máte někdo zkušenost s golfkami Sonic??? Předem děkuji.