Golfky Jané Sonic x Jané Energy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
14.3.08 09:53

golfky Jané Sonic x Jané Energy

Prosím o rady při výběru golfek. Líbí se mi golfky od firmy Jané. Mam trojkombinaci Jané Slalom pro a jsem spokojená a potřebuji golfky pouze na cestování, nákupy atd., tedy lehké, skladné a polohovací. Máte někdo zkušenost s golfkami Sonic??? Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1026
14.3.08 11:38

Ahoj,
mám Jané Energy a jsem s nimi moc spokojená. Používala jsem je jako doplňkový kočár k Slalomu, na dovolenou, do obchodních center. Slaloma už jsem dávno prodala, ale Energy stále mám, abych mohla malého odvézt k doktorovi, když je nemocný.

Určitě bych volila Energy, protože mají:
a) polohovací záda i nožičky
b) větší kolečka
c) dokonce jsou i levnější :wink:

Tak ať jsi spokojená

Teď jsem se dívala, že i Sonic mají polohovací záda i nohy :oops: Proto přidávám další bod pro Energy…jsou mnohem hezčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.3.08 17:40

Ahoj Petto,
mohla bych Tě požádat o radu? Jaká je šířka lůžka u golfek Jané Energy? Mám většího cvaldu, v 9 měsících máme skoro 10kg :oops: tak aby se mi tam v létě ještě vešel, četla jsem, že jsou dost úzké, díky za radu! Chci ho jen na dovolenou a pro rychlou přepravu, jinak mám Jané Nomad a jsem spokojená. Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
17.3.08 23:23

Báro,
my jsme kupovali Energy taky na dovolenou a rychlé nákupy, pro tyto účely jsou naprosto ideální. Malý v nich jezdil asi od roka až do teď, zrovna nedávno jsem ho v nich vezla k doktorovi, a protože mrzlo měl tam i fusak Emitex 8) Mně se úzké nikdy nezdály, prcek v nich měl vždycky pohodlí, ikdyž on je teda vysoký a štíhlý.

Přeměřeno, v přítmí chodby mi vychází šířka lůžka cca 31 cm. Myslím, že můžeš být klidná, určitě se prcek vejde :wink: A navíc s přibývajícím věkem už prcci tolik nerostou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
18.3.08 19:37

Petto, díky moc! Ale 31cm nám fakt do léta bude asi malé :-( Teď má v jídelní židličce široké 30cm místo tak akorát a to tam nesedí oblečený, ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
19.3.08 00:42

Tak to mě mrzí :? Nikdy jsem si nevšimla, že jsou užší než ostatní, ale Davídek je odjakživa dlouhý a hubený po tatínkovi :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
19.3.08 06:45

Báro máme Jané Energy,

Vítek má rok a kousek, má 10kg a je tam i s fusakem pohodlně. Také jsem četla, že golfky jsou užší, ale praxe mi ukazuje, že to není tak „hrozné“, chce to vyzkoušet. sedák 32cm, opěrka 32cm mi přijde srovnatelná s ostatními golfkami. Hlavně Energy jsou parádně lehké a přitom to nejsou „chrastítka“, kola jsou velké tak akorát, odpružené.

jsem moc spokojená, sehnala jsem ještě model 2006 takže mám to okno v boudě s černou „síťkou“ a což je podle mě výrazně lepší než u těch novějších kde toto není. No já můžu jen doporučit.

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
19.3.08 08:40
Zdenik píše:
Báro máme Jané Energy,Vítek má rok a kousek, má 10kg a je tam i s fusakem pohodlně.
 Zdenik

Zdeniku, já jsem vezla malého ve 2,5 letech (105 cm, 15kg) i ve fusaku a taky se vešel v pohodě 8) Myslím, že u golfek ta menší šířka je spíš plus :wink:

Při pochybnostech to chce prostě vyzkoušet naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
19.3.08 10:13

Holky, fakt to musím asi vyzkoušet, věřím, že realita může být jiná, mám dva naprosto odlišné favority Jané Energy a Bugaboo Bee. Teď mám sporťák Jané Nomad taky s tou černou síťkou v okýnku a jsem spokojená moc. Jen se bojím, že Energy 2006 už nekoupím :-( Ale ta černá síťka je opravdu super, na rozdíl od té, co je u kolekce 2007 :-( No co se dá dělat, žádný kočár není ideální, díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.5.08 09:55

holky a jak se vam s energy jezdi, jde i jednou rukou,kdyz treba telefonujete? ja jsem puvodne chtela spojenou rukojet, ale ted mam nejvetsiho favorita prave jane energy…a co nakupni kosik,vleze se tam neco?diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
1.5.08 10:28

Akrim, já od Jané energy musela upustit, jsou uzoučký :-( Martínek má teď 10 a půl měsíce a má skoro 10,5 kg a nevešel se mi tam stejně jako do Bugaboo Bee :-( Takže tyto golfky doporučujina drobnější děti. My máme nejnovějšího favorita Casualplay downtown, ale ta cena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí