Golfky Kinderkraft Nubi 2

Anonymní
23.1.24 23:54

Golfky kinderkraft nubi 2

Ahoj, máte zkušenost s golfkama kinderkraft nubi 2 nebo nějakýma podobnýma?
Sháním skladný golfky na cestování ale nechci za ně dát 10 000. Jediná moje pormínka je, že musí být do 22kg, malá má ve 14m 13,5kg takže golfky do 15/18kg mi budou na nic.
Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7352
24.1.24 07:34

Dcera měla v roce 11kg a ve třech pak 16kg… ona už ti nebude tolik přibírat, jak tedy ji nebudeš nějak extrémně cpát sladkým a pod…
Ale jinak já bych si třeba ty golfky co píšeš nepořídila. Ale záleži kam s něma chceš jezdit. Já tyto malé kolečka drkotavé fakt nemusím. My v asi v roce a půl pořizovali tento:

https://www.feedo.cz/…ion-glacier/?…

Pohodlné ležení, nafukovací kola.. byl super. Měli jsme ho asi do jejich 3,5let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.24 07:48
@KKK85 píše:
Dcera měla v roce 11kg a ve třech pak 16kg… ona už ti nebude tolik přibírat, jak tedy ji nebudeš nějak extrémně cpát sladkým a pod…
Ale jinak já bych si třeba ty golfky co píšeš nepořídila. Ale záleži kam s něma chceš jezdit. Já tyto malé kolečka drkotavé fakt nemusím. My v asi v roce a půl pořizovali tento:

https://www.feedo.cz/…ion-glacier/?…

Pohodlné ležení, nafukovací kola.. byl super. Měli jsme ho asi do jejich 3,5let.

Dcera právě na sladký vůbec není. Naopak baští spoustu zeleniny, masa a ovoce. Ani příloh nebo pečiva moc nepojí, pije čistou vodu nebo neslazený čaj. Golfky chci hlavně když pojedem do obchodů, když vyrazíme jen na hřiště a už by se jí nechtělo jít nebo na dovolenou, ať to zabere co nejmíň místa. Klasickej sporťák na nějakej ten terén a výlety máme petite&mars street + air, takže něco podobnýho jako je to valco

• Citovat
  • Upravit
7352
24.1.24 08:19
@Anonymní píše:
Dcera právě na sladký vůbec není. Naopak baští spoustu zeleniny, masa a ovoce. Ani příloh nebo pečiva moc nepojí, pije čistou vodu nebo neslazený čaj. Golfky chci hlavně když pojedem do obchodů, když vyrazíme jen na hřiště a už by se jí nechtělo jít nebo na dovolenou, ať to zabere co nejmíň místa. Klasickej sporťák na nějakej ten terén a výlety máme petite&mars street + air, takže něco podobnýho jako je to valco

tak to už ti tak přibírat nebude. Dcera do roka hodně… a pak už fakt trošku a mnohem pomalejí
No tak s golfkama neporadím… já to nikdy nechtěla takové kodrcavé.
Zase ten valco je lehoučky váží jen 8kg, tvůj petite 12kg. A ty golfky co tu píšeš stejně 8kg jako valco. Tak to bych raději prodala petite a měla jen valco… ono jsou to skoro golfky… za mě byli super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.1.24 08:31

Do obchodu a na asfaltove chotniky to asi bude vpohode, nevím jak to vezme třeba zamkovku..každopádně to má fakt malý. kolecka takže se sprajcnou v každe větší škvíře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.24 09:10
@KKK85 píše:
tak to už ti tak přibírat nebude. Dcera do roka hodně… a pak už fakt trošku a mnohem pomalejí
No tak s golfkama neporadím… já to nikdy nechtěla takové kodrcavé.
Zase ten valco je lehoučky váží jen 8kg, tvůj petite 12kg. A ty golfky co tu píšeš stejně 8kg jako valco. Tak to bych raději prodala petite a měla jen valco… ono jsou to skoro golfky… za mě byli super.

Nám právě valco vůbec nesedl do ruky na takový to běžný ježdění. V prodejně jsme to zkoušeli i s dcerou v kočárku. Na váze mi po pravdě vůbec nezáleželo pokud se kočár dobře ovládal a složil se do celkem kompaktního rozměru. Jenže i kdybych měla to valco, tak bych šla do golfek ze kterých udělám prcka a některý menší, jako cybex libelle nebo orfeo se dají vzít jako příruční zavazadlo do letadla. Dcera má sice ráda nosítko i šátek, ale kdo by se s ní tahal když neodmítá kočárek :lol:. Zbavovat se budu akorát toho nosítka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4