Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
uvažuji o koupi lehkých golfek do města a skladných do auta - máme klasický sporťák Mutsy a golfky by byly jako druhý kočárek. Měla jsem vybraných více typů, ale v Baby parku, kde jsem byla, neměly všechny - nicméně se mi hodně líbily golfky Maclaren quest, tak bych se chtěla zeptat Vás, kteří je mají,
jak jste s nimi spokojené a zda byste je doporučili. Díky ![]()
Máte zkušenost s Maclaren Quest?
Přidejte zkušenost s Maclaren Questahoj, já je mám. jsem spokojená. jako hlavní kočárek mám bugaboo a na krátké pochůzky do města nebo do obchoďáku mám tyto golfky.
nepotřebovala jsem odpružená kolečka, úplně do lehu ani spojenou rukojeť (jak mnoho matek chce), prostě jsem chtěla pěkný, lehký, skladný golfky do auta - a mám je ![]()
jo a v babyparku jsem se na ně taky byla dívat
a nakonec jsem je objednala přes amazon.de - protože tam měli i takové, co u nás neseženeš, a navíc za stejnou cenu ![]()
AHoj, já mám taky Mutsy a jako golfky Maclaren Techno XT. Mám je kromě vycházek také na polední spaní na balkóně a na to Quest nestačí. Jsem z nich nadšená. Mám pocit, že lepší golfky nejsou. Tak snad i Quest budou obdobně kvalitní a skvělé. U Techno XT oceňuji hlavně variabilní boudičku - nepotřebuji nic proti sluníčku a odpružená velká kolečka - je to super do města na kostky a tak. S těmi malými kolečky Quest bych se trochu bála. Ale záleží samo jak velké a odolné máš dítko
Maclaren v každém případě doporučuji je to super kvalita a kombinace Mutsy a Maclaren je jednička ![]()
@Black_Orchids můžu se zeptat jak si objednávala přes ten amazon.de? Oni posílají i do Čech? A ještě jak je to s placením? Díky moc ![]()
ahoj, objednávka byla naprosto bez problémů. Registrovala jsem se, tzn. vyplnila jsem nacionále (jméno, adresa, mail), zaplatila jsem kartou a do 4 prac.dnů byl kočárek doma (přivezla Česká pošta).
Nakupovala jsem tam už spoustu věcí, vždy vše ok. Jenom ne všechno z těch dětských , co mají v nabídce, tak posílají do Česka. Kočárky ale konkrétně ano.
Aha,už jsem tam našla,že do Čech posílají za 26 euro,ale to znamená,že bych musela mít účet v eurech,jinak asi nezaplatím,že?
@dari74 píše:
Aha,už jsem tam našla,že do Čech posílají za 26 euro,ale to znamená,že bych musela mít účet v eurech,jinak asi nezaplatím,že?
ne, poštovné na kočárek bylo max 10€ (nevzpomínám si přesně) a platila jsem mastercad, kterou mám ke svému běžnému účtu v ČR.
No já tam chci obědnat maclaren techno vyšel by mě o 1200 levněji a v těch podmínkách k dopravě mají cizí země rozdělené da 2 skupin a Čechy jsou v té druhé,kde je dražší poštovné. Ale možná jsem to špatně pochopila ![]()
teď jsem si to četla a vyčetla jsem, že expres zaslání do 2 prac. dnů je za 20€ a normální zásilka (7-21 dnů) je za 6€ ![]()
Tak to by bylo dobré,moje němčina není nic moc,tak mám právě obavy,abych to objednala dobře
Ale zase ta cena je tam super ![]()
tady je tabulka ohledně cen za zaslání - je tam přímo i Tschechische Republik ![]()
já zas tam objednala takovou barevnou kombinaci, kterou u nás neseženu ![]()
Dobré odpo maminy, prosím pokud to není moc, můžete někdo poměřit lůžko Questu - šířku a déklu lehu? Mám 2 a čtvrt letou slečnu, která má 15 kg a je dlouhá metr. Vejde se do těch golfek ještě za rok, za rok a půl? Děkuju:-) předem za odpovědi. Koukala jsem, že právě maclareny garantují nosnost 25 kg. Nám by možná stačily golfky babypoint flash - nosnost 18, ale ty jsou zdá se mi krátké (uvádí se 83 cm délka lůžka)
Ahoj, chtela bych koupit golfky Maclaren a chci se zeptat, nekde inzeruji nosnost 25 kilo, ale na jinych strankach ( vcetne Maclaren ) jen 15, pritom vedle toho maji 55 liber, coz by odpovidalo tem 25 kilum, tak jak to vlastne je, to to spatne prevedli a ted to ruzne opisuji s tou chybou???Jaka je tedy skutecna nosnost?
Pak se chci zeptat, jestli nevite zda Mackaren opravdu nepouziva PVC a zda jejich plastenka je opravdu bez PVC, nekde jsem tuhle informaci zahledla.
Diky moc
Já mám pocit, že eu má nějakou směrnici, podle které jsou kočárky do určitých kil a basta.. Takže je do 25ti kilo akorát se to tam nesmí psát ![]()