Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky chtela jsem poprosit o radu.Nasi holcicce jsou 3mesice a tyden.Jak zacala uz vic pozorovat tak ji to v hlubokem kocarku nebavi.nevite o nejakem golfaci ktery by byl pro tak male mimino vhodny.Ten nas golfac je az od 6mesicu.Diky za radu.
určitě ji nikam do golfek nedávej. Tak malé dítě potřebuje ležet na rovném a ještě nemůže sedět. Oddělej ji stříšku ať se může koukat, příp. jestli už „pase koníky“, a jde-li to u vašeho kočárku, polož ji na bříško a otevři kočárek zezadu - bude koukat dopředu před kočárek
Do golfek určitě ne!
nedávno jsem viděla tak 3měsíční mimi skroucené v golfkách a ještě k tomu šíleně brečelo,měla jsem 100chutí tý ženský říct že není normální
.
Taky myslím, že nee. Dítě do toho má jít, až začne sedět. Starší holka šla do golfek v 8měsíci. Ještě neseděla, ale nechala jsem jí na ležáka, dokud si nesedla. V 6měs šla z důvodu výhledu do sporťáku - opět jen naležato…ale golfky nejsou na takový miminko vůbec vhodný
to snad nemyslíš vážně? Ve 3 měsících přemýšlet o golfkách - to je fakt děs. Pokud se jí nelíbí v kočárku, tak to určitě není tím že chce mít výhled ![]()
do golfek urcite ne- nalezato do te doby pokud si sama nesedne jinak vubec- ani do kocarku ani doma - nema vyvinute svaly znicis ji zada …
Madlenka jezdila za:,–(ne na brise a byla desne spokojena- nebo ji treba vadi slunicko, treba horko nebo vitr - nebo ji dej hracku at se zabavi - broukej ji povidej si - treba chce vic pit nez jindy- to teplo je umorne… zkousej cokoliv ale golfky jsou fakt nesmysl..
napadá mě - má v kočárku nějakou hračku, pověšenou? Nebo dát slunečník, když nebude vyloženě pařit, stáhnout boudičku, ať kouká…
lost008 píše:
Ahoj holky chtela jsem poprosit o radu.Nasi holcicce jsou 3mesice a tyden.Jak zacala uz vic pozorovat tak ji to v hlubokem kocarku nebavi.nevite o nejakem golfaci ktery by byl pro tak male mimino vhodny.Ten nas golfac je az od 6mesicu.Diky za radu.
Urcite nikam nespechej, do golfek bych dala ditko az kdyz bude sedet, ted ji muzes zpestrit vyhled treba nejakou veselou hrackou co se vesi na kocarek, nebo necim takovym co ji zaujme. Moznosti je v dnesni dobe hodne ![]()
Holky diky moc za reakce.Hracky mame i povesenou cajik taky davame kdyz je teplo neni ani teple oblecena z by ji bylo az takovy horko.A jinak mirko vim ze nase eli chce pozorovat vcera po revu jsem ji vyndala do klokanky a byla nadmiru spokojena takze asi vim co chce.
Je holt spolecenska a ja nic nezmenim rada se kouka tak jsem se chtela zeptat jestli neco podobneho existuje samozrejmne ji nechci nicit zada.Diky za reakce.
My jsme měli podobný problém - najednou nám mrňous začal v kočárku brečet, tak jsme si říkali, že se tam asi nudí. Začali jsme mu tam dávat hračku, která se mu dobře drží a cucá, na kočárek pověsila ten řetěz s hračkama a je většinou klid. My máme taky nahoře na stříšce odklápěcí okýnko a tím on hrozně rád kouká. Ale myslím, že i normální výhled mu stačí. Třeba to fakt může být taky tím vedrem. Jak je to polouzařený, tak je v tom hroznej hic.
My jsme měli podobný problém - najednou nám mrňous začal v kočárku brečet, tak jsme si říkali, že se tam asi nudí. Začali jsme mu tam dávat hračku, která se mu dobře drží a cucá, na kočárek pověsila ten řetěz s hračkama a je většinou klid. My máme taky nahoře na stříšce odklápěcí okýnko a tím on hrozně rád kouká. Ale myslím, že i normální výhled mu stačí. Třeba to fakt může být taky tím vedrem. Jak je to polouzařený, tak je v tom hroznej hic.
Ahoj, muj starsi syn nechtel byt v zadnem kocarku.
Pomohlo az kdyz mel zuby a pak v kocarku sedel, dokud mel prisun kukuricnych tycinek. Bez nich vystupoval. Kocarek nesnasel uz jako miminko. Jestli ale myslis, ze by dceri pomohlo nebyt v uzavrenem kocarku, tak podle me neni nic proti nicemu dat ji do sportaku na lezeni na zada nebo na brisko. Golfky, co jdou do lehu (PP Pliko apod.) jsou taky OK, jen je blby, ze na sebe neuvidite a to tipuju, ze bude vadit vam obema. Navic by ji do kocarku foukalo a to taky neni u takhle malyho miminka dobry. Ja bych volila sportak, co jde do lehu a jede proti smeru jizdy. Kazdopadne to bude otevrenejsi kocar nez hlubokac, ted na leto to jde a na podzim uz bude holcicka vetsi. Musis ji ale ve sportaku pasat…
Tak ja teda budu za exota, ale ve trech mesicich uz jsem dceru v golfkach vozila.
Dala jsem je do uplneho lehu a ze zacatku do golfek jeste davala tasku s pevnym dnem, takze lezela stejne jako by byla v holubokem kocaru.
Prislo mi vhodnejsi vozit ji v gofkach nez ji nechat rvat v hlubokem kocaru, protoze z neho nevidela ven.
lenka_ píše:
Tak ja teda budu za exota, ale ve trech mesicich uz jsem dceru v golfkach vozila.
Dala jsem je do uplneho lehu a ze zacatku do golfek jeste davala tasku s pevnym dnem, takze lezela stejne jako by byla v holubokem kocaru.Prislo mi vhodnejsi vozit ji v gofkach nez ji nechat rvat v hlubokem kocaru, protoze z neho nevidela ven.
pokud jsi měla golfky s vložnou taškou, tak v tom problém není-já takhle měla řešenou trojkolkou. Ale klasické golfky bez vložky, do toho bych 3-měsíční dítě nedala ![]()