Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ale houby, taky jsem malého vozila od 3 měsíců v golfkách. Zeptala jsem se na to doktorky a ona mi řekla,že pokud tam nebude trávit půl dne,tak je to ok. Golfky ale musí být polohovací do úplného lehu. Když se nebude koukat a bude spinkat,aby ležela na rovné podložce. Takových kočárků je spousta. Stačí si jen vybrat.
Podotýkám,že Kubíkovi je 7 let. Nemá žádné problémy s páteří, nebo čímkoli z kočárku. Když se děti přes den cpou do autosedaček a lehátek,tak je to prakticky to samé. Prostě to musí být KVALITNÍ golfky s možností více poloh až do lehu. Taky druhého vozím v kočárku golfového typu. Nechce jen ležet a zírat nahoru, chce se dívat. Pak řve jak blázen a jakmile ho trošku nadzvednu, je po křiku a on pozoruje okolí. Jakmile vidím,že usíná,tak ho zase položím.Nebo když už je v té poloze dlouho.
Holky jsem zoufalá! Mám ten samý problém jako lost 008. Začalo to už minulý týden, ale to ještě nebylo tak strašné,ale to co malá předvádí v kočáru od pátku je katastrofa
. Když vyjedeme, je to OK, ALE:nesmíme nikde zastavit,nedejbože aby na ní někdo cizí promluvil - to se hned rozpumprdlíkuje a začne sebou mlátit,vzteká se,nakonec vříská,takže jí musim vyndat a to je najednou krásné a spokojené miminko. Prostě MUSÍ vidět svět
. Včera to vygradovalo,že jsme vezli CELOU CESTU ( asi 3,5hod vč.MHD) prázdnej kočár a mimčo na rukách.Ještě párkrát, a je ze mě Rambo
. Chtěla jsem se sporťákem vydržet alespoň do 6ti měsíců - stejně by už se dýl do korby nevešla, ale jestli to takhle půjde dál, asi vytáhnu sporťák dřív ![]()
Klid, kvalitní polohovací golfky- nejlépe i širší aby to bylo pro mimi pohodlné a je po křiku
Teď jsem byla na úřadě vyřídit RD a do metra a socky v Praze vůbec jsou golfky ideál. Naši spoluobčané jsou v pomoci maminkám s kočárky moc ohleduplní
Dobře se vynesou do schodů a mimčo celou dobu vidí na cestu- i v kanceláři byl klid. Pozoroval paní a něco jí povídal
Asi to,že na RD dostaneme pěknej balík peněz
![]()
Ahoj,
moje dítě tak neřvalo, takže se mi dobře radí ![]()
Ale zkusila bych ho dát do hlubokého na bříško, to jsme teda úspěšně dost dlouho praktikovali, pak tam i poskakovala na kolínkách, to už se pak tomu kočáru moc nelíbilo.
Milada
pehot , u nas to bylo to same - zhruba ve veku jak mas malou - trvalo to mesic
pak zaclo byt hezky a ja dala krisika past - a zabralo to dokonale - tozhlizi se na brise, je strasne dulezity, kdyz uz nemuze, snese i otoceni na zada - proste relax
ale ten mesic to bylo o nervy a o usi ![]()
tak zkus brisko a vyderzat ![]()
krisulko,[list:26cf328846][/list:u:26cf328846] ,tak dnes teda ještě zkusím to bříško, ale mám trochu obavy,jak to bude drncat ( u nás je skvostný stav chodníků - samej výmol ),tak aby si „nyvyrazila zuby“ ( myšleno obrazně - žádný nemá). No, vyzkouším a pak dám vědět, jak jsme dopadly.
Tak já také přispěju. Malej prostě kočárek nesnášel…několik měsíců a pak ho to přešlo. Doporučovala bych kočík co se dá polohovat aby se dalo mimčo malinko přizvednout…něco jako jsou ty lehátka na doma… My měli naklápěcí celou korbu a v pohodě. Nebo vozit v autosedajdě na podvozku??? To je pak výhled. Jinak např golfky Teutonia Soláno…se právě polohují jako vajíčko a a do nich bych dala i malé mimčo…cca od 4 měsíců v pohodě.....není v tom přeci celý den… ![]()
A je spoustu golfek co je do lehu a krásně vypolstrovaných…tak by chs e toho tak nebála, hlavně v létě ![]()
Ahoj, resila jsem stejny problem se rvoucim ditetem v korbe… nakonec to vyresilo vajicko, ktere muzu pridelat na podvozek kocaru… pripada mi to nejsetrnejsi k pateri… mimco skoro lezi, ma zada krasne podeprena, ma vyhled a krasne mi v nem usina… pouzivam ho na popojizdeni, pri kojeni vzdy vyndam a necham ji protahnout na trave na dece, rozhodne netravi ve vajicku cely den.....
No hlásím se mezi exoty ![]()
Malej mi děsně vyrostl a bohužel se mi ve 3 měsících nevešel do hluboké korby. Mám traxx Merlin 4 … a hlavně mi v něm začal brečet … moc stísněný prostor. Byl tam jako sardinka. Tak jsem ho dala na ležato do sporťáku a od té doby je děsně spokojenej a hlavně má rozhled, což mu v korbičce taky vadilo. Rád pozoruje stromy a lidi. Hračky ho moc v kočárku nezajímají … chce být dost v kontaktu s lidmi. Dbám na to, aby měl záda v pořádku. Dlouho jsem to řešila a pak se rozhodla, že sporťák bude pro něj nejlepší.
Tak hlásím úspěch - můžem ( nebo spíš musíme) jezdit na břiše.
Jen musím vybírat schůdnější terén - vždycky když to drncne,malá nadskočí tak, ža mám strach,aby si snad nezlomila vaz ![]()
Ahojky! Musím se taky přidat mezi exoty
![]()
Máme golfáče - Chicco Liteway. Jsou od 0+. Takže spokojenost, když zvolíš správný golfky myslím, že se nemusíš bát
![]()
Ahojky! Musím se taky přidat mezi exoty
![]()
Máme golfáče - Chicco Liteway. Jsou od 0+. Takže spokojenost, když zvolíš správný golfky myslím, že se nemusíš bát
![]()