Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, ráda bych se zeptala vás kdo máte golfky od chicca, jak jste s nimi spokojené vy a vyše potomstvo. A zajímalo by mě, jak se s nimi jezdí v terénu a jak v mhd. Já mám super sporťák, tak golfky bych chtěla jen na takové to ježdění na pískoviště, nebo na chvíli do města mhd, nepotřebuju to zas na nějaký celodenní výlety na hory.
Předem móc děkuju!!!
Kamarádka má (Chicco Liteway), a je pouze do města - má malá přední kolečka, takže i když jede ve městě přes složitější terén, tak u toho nadává jak špaček. Ale jinak je, myslím, spokojená, jsou lehoučké, dobře se řídí.
Ahojky.
Já mám doma na malého Multiway chicca a jsou dobré i do terénu máme velká kola a v tom je ta víhoda takže jsem sněma velice spokojená.
Mně se právě líbí ty multiway nebo ct 04. Samozřejmě já upřednostňuji větší kolečka.
Ahoj.My ho máme,ct 04,kupovala jsem ho pro první dítě,v roce 2008 a je fakt super.Chtěla jsem něco ,aby se mi tam malej v pohodě vešel i s fusakem,není úplně úzký,kola do terénu,bydlím na vesnici,a to je v pohodě,žádné problémy s brzdami,nic.Hlavně jsem chtěla ,aby měl delší to lhátko pod nožičkama,takže jedinečé.
A teď na něm vozim děti obě.
A kočárek je nezdolnej.Jen pozor na to,jestli ho budete někde převážet,nevypadá,ale díky těm větším kolečkám se do některých menších aut nevešel.
Jo.A autobusu taky v pohodě.Neblednul a krásně se udržoval.jen ten suchý zip,kterým máme přichycený nánožník,dělá trochu neplechu.Pak už moc nedržel.Jak bylo dítě větší a sedělo.ale přichytávala jsem ho madlem. : ![]()
Ahojky, my máme Chicco Liteway a jsme s ním moc spokojeni. Je ale pravda, že s ním jezdíme jen ve městě.Moc jsem ocenila, že se tam malá vešla i s fusakem.
Ahoj, my mame doma taky Multiway od Chicca a naprosta spokojenost. A jsou i za dobrou cenu.
Záleží jaké golfky chceš. Rozmyslet si kde budeš jezdit, jestli je chceš dát pohodlně do auta, jak často je budeš používat, atd. Švagrová má Multiway. Už ho má na druhé dítě a je naprosto spokojená. Jestli to dobře počítám tak je má již 4 roky. Kamarádka z hřiště jezdí s LiteWay a je také moc spokojená. Já jsem zastánce Multiway. Jak se to říká, co člověk to názor.
jezdila jsem dva roky s CT 0,4 a max. spokojenost. Má je schované a budu s nimi určitě zase jezdit. Na to, jak byly max. využívané, tak jsou ve velmi dobrém stavu. A co jsem opravdu ocenila? Velká kolečka ![]()