Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, poradíte? Máme Nunu, ale mlaďas má teprve necelých 13 m a dost mu čouhá hlava, když spí. Musí být skladné, chci je mít v autě, do lehu a nejlépe se spojenou rukojetí, ale tu asi budu muset oželet, pač těch asi moc nebude. A raději bych opravdu golfky, ne sporťák-golfky, jestli mi rozumíte
Rozhodně ne trojkolku. Díky díky!
Jukni na Babyjogger Zip, Vue a Lite. Bee je taky co se týče sedu velký, ale pokud po něm zatoužíš, tak si ho testni jízdně s dítkem a svým obvyklým nákladem. Na sed je větší i Snap nebo B-Agile.
Holky, už mi z toho jde hlava kolem. Žádný nesplňuje vše, co chci. Každopádně díky
Kdybyste měly ještě nějaký tip…
U Snapa mi přijde bezva stříška, ale nevím, nějak mě jinak nezaujal
Mám Britax Affinity a golfá jsem chtěla skladný, lehčí. Mám ale dojem, že bude lepší pořídit druhý sporťák..
@FikuLenka A co přesně musí mimo spojené rukojeti splňovat? Třeba se něco najde, ono těch kočárků je hafo.
@kotyk Hlavne dlouha zadova operka, min. 50 cm, do lehu. Polohovani nozicek, velka strecha ( dorazil me B-motion, strecha fajn, ale proc ten stredovy sitovany dil??), ctyrkolka, petibodove pasy. Kdyby mel BJ city mini polohovani, beru hned.
Uz jsem vicemene rozhodnuta pro druhy sportak. Musi byt skladny do auta, tam bude bydlet ![]()
@FikuLenka můžu se zeptat, jak dlouhé máš dítko? Já si teď chci koupit Nunu, tak abych zbytečně neinvestovala.
@FikuLenka Jukni na B-Agile Plus, ten už tu stříšku se síťovaným dílem nemá. Ale opěrka je myslím jenom někde kolem 47 cm.
@jary1 Syn ma presne rok, 80 cm mel pred tremi tydny. Nuna ma operku jen 43 cm. Kdyby v ni jen sedel, tak je to fuk, ale spi tam.
@kotyk Kouknu, dekuji. Ale ma polohovani nozek? Udaje v obchodech nejsou nikde kompletni, to se pak spatne vybira.
@FikuLenka Ano, plusková řada se od té obyč liší právě tím, že má polohovací nohy a aktuálně plnou boudu.
@kotyk Tak jsem volala do Detskeho ruzku, uzasny pan lital po prodejne s metrem a asi mam vybrano. B-motion 4 Plus. Ma 52 cm. Snap 49,Agile 47. Jupiii
Diky za pomoc!
@kotyk
Tak Te pobavim.. Jela jsem do obchodu pro Snapa a odjela jsem s Maclarenem XLR ![]()