Golfky pro těžké děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
31.5.15 22:53

Golfky pro těžké děti

Zdravim všechny a prosím o radu má dcera má v ve 12,5 měsících 14 kilo a 85cm chtěla bych jí pořídit golfky do 11 měsíců byla nošená v šátku pak začala chodit a už šátek nechce ani vidět a co teď na všechny golfky co jsem koukala tak maj nosnost do 15 kilo :,( Poradíte mi prosím někdo nějaké které jsou pro težší děti existují takové? Moc děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1679
31.5.15 22:55

Valco snap 4, do 20 kg. To je teda macek:-) dcera 30 mes, 12,5 kg:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
31.5.15 22:57

@Babucha001 co vím, tak Stokke Scoot by měl vydržet. Myslím že je do 20 kg (u nás udává asi 15, ale na ofi stránkách 20) a je relativně bytelný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
31.5.15 23:04

Mám Cybex Onyx. Nosnost těchto golfek je 22,5 kg! S kočárkem jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
31.5.15 23:19

JJ macek to je už teď nosí velikost body a triček 98 :D Děkuji za rady prostuduju a koupím :) Snad už kočárek veme na milost jako miminko ho docela brzo začala bojkotovat :( Ona je docela dost chodící dojde všude sice nám i krátká cesta trvá dlouho ale je to super :lol: Chci něco na dovču aby si kdyžtak v něčem zdřímla kdyby jsme byli na výletě :D a v kočárkách se vůbec nevyznám právě mě dost zaskočilo že většina z nich je jen do 15 kilo všem vám moc děkuju spadnul mi kámen ze srdce že jsou i pro těžší děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
31.5.15 23:31

Mám baby jogger city mini, nosnost 23kg a je super!

• Citovat
  • Upravit
4624
1.6.15 06:56

Maclaren techno tx. Nosnost mají 25 kg. Malej má teď 20 kg a cítím, že to je na kočárek už slušnej nápor, hlavně když jedeme po dlažbě a navěším na řidítka ještě nějaký nákup :oops: Ale pořád statečně drží. Jsem s ním ohromně spokojená i po jiných stránkách. Po druhé bych znovu volila Maclaren :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
1.6.15 08:12

Taky se přikláním k Baby Joggeru Citi Mini. Nosnost veliká, fakt je to bytelnej kočárek, navíc jak to nejsou golfky a má spojenou rukojeť a „velký rozchod“ (od předních k zadním kolům), tak nehrká, je stabilní a jede bez problémů - a má výhodu, dobře se prodává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí