Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravim všechny a prosím o radu má dcera má v ve 12,5 měsících 14 kilo a 85cm chtěla bych jí pořídit golfky do 11 měsíců byla nošená v šátku pak začala chodit a už šátek nechce ani vidět a co teď na všechny golfky co jsem koukala tak maj nosnost do 15 kilo
Poradíte mi prosím někdo nějaké které jsou pro težší děti existují takové? Moc děkuji za radu
Valco snap 4, do 20 kg. To je teda macek:-) dcera 30 mes, 12,5 kg:-)
@Babucha001 co vím, tak Stokke Scoot by měl vydržet. Myslím že je do 20 kg (u nás udává asi 15, ale na ofi stránkách 20) a je relativně bytelný. ![]()
Mám Cybex Onyx. Nosnost těchto golfek je 22,5 kg! S kočárkem jsem moc spokojená.
JJ macek to je už teď nosí velikost body a triček 98
Děkuji za rady prostuduju a koupím
Snad už kočárek veme na milost jako miminko ho docela brzo začala bojkotovat
Ona je docela dost chodící dojde všude sice nám i krátká cesta trvá dlouho ale je to super
Chci něco na dovču aby si kdyžtak v něčem zdřímla kdyby jsme byli na výletě
a v kočárkách se vůbec nevyznám právě mě dost zaskočilo že většina z nich je jen do 15 kilo všem vám moc děkuju spadnul mi kámen ze srdce že jsou i pro těžší děti ![]()
Maclaren techno tx. Nosnost mají 25 kg. Malej má teď 20 kg a cítím, že to je na kočárek už slušnej nápor, hlavně když jedeme po dlažbě a navěším na řidítka ještě nějaký nákup
Ale pořád statečně drží. Jsem s ním ohromně spokojená i po jiných stránkách. Po druhé bych znovu volila Maclaren ![]()
Taky se přikláním k Baby Joggeru Citi Mini. Nosnost veliká, fakt je to bytelnej kočárek, navíc jak to nejsou golfky a má spojenou rukojeť a „velký rozchod“ (od předních k zadním kolům), tak nehrká, je stabilní a jede bez problémů - a má výhodu, dobře se prodává ![]()