Golfky s nastavitelnou spojenou rukojetí

weruuunka
6.8.11 09:05

Golfky s nastavitelnou spojenou rukojetí

Zase řešim golfky. :roll: :mrgreen: Teˇjsem sehnala krásné golfky, ketré splňovali všechno co měli, ale objevil se problém jménem přítel. :lol: On je vysoký a tak do nich kope a jak u toho nadává nechtějte radši ani slyšet. :lol: Tak mi řekl aˇsi koupim nějaký jiný. :dance:
Moje požadavky na golfky jsou:

1. nastavitelná spojená rukojeť
  2. polohování do lehu (nožky nemusí)
  3. pokud možno tak jednoduchý kolečka, alespoň jedny
  4. bydlim na vesnici, tak trošku do terénu

Zatom sem narazila jenom na Nuna Pepp, ta prej není vůbec do nerovností, ale trašně se mi líbí. :nevim: :-( A nebo http://www.handypraha.cz/…-detail.html a onich nevim vůbec nic. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nevsik
6.8.11 09:09

ahoj,nunu má kamarádka-nejspíš ti sem taky něco písne :-D moc do terénu to teda není ale jsou fakt úžasný,polohování je super,rukojeť dostatečně vysoká a mají opravdu velkej košík(na golfky) nejlépe se někam dostat a vyzkoušet v nich prcka i jak se ti jezdí!

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
6.8.11 09:25
nevsik píše:
ahoj,nunu má kamarádka-nejspíš ti sem taky něco písne :-D moc do terénu to teda není ale jsou fakt úžasný,polohování je super,rukojeť dostatečně vysoká a mají opravdu velkej košík(na golfky) nejlépe se někam dostat a vyzkoušet v nich prcka i jak se ti jezdí!

Kdyby ni někdo napsal, že s Nunou můžu jet po polní cestě. Neváhala bych ani minutu a měla je doma. :mrgreen: jsou fakt nádherný. :palec:

• Citovat
  • Upravit
nevsik
6.8.11 09:32

což o to,jednou určitě můžeš :mrgreen: ba ne,zas takový halo to nebude ale spíš ty bys byla otrávená z toho že to pořád musíš někde nadzvedávat,vykrucovat a tak. holt to jsou jen golfky.nebyl by lepší nějaký menší,skladnější sporťák? třeba quinny buzz? má i nafukovací kola a vyměnitelný terénní přední… :nevim: :wink:

• Citovat
  • Upravit
3241
6.8.11 10:03

No já mám 173cm a nunu bych brala i vyšší- má jen max 102cm. Super jsou baby jogger citi mini 4.No buzz není nějak terénní ani s kolem, zvládne to, to jo, ale žádný zázrak-to jané slalom je určitě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
6.8.11 21:46
k.a.c.k.a.1 píše:
No já mám 173cm a nunu bych brala i vyšší- má jen max 102cm. Super jsou baby jogger citi mini 4.No buzz není nějak terénní ani s kolem, zvládne to, to jo, ale žádný zázrak-to jané slalom je určitě lepší.

Baby jogger citi mini 4 vypadá moc dobře. :palec: Hlavně to skládání je super. :dance: Přítel má skoro 180cm myslíš, že by do nich nekopal. :think: :mrgreen: A pláštěnka, síťka, madlo atd. se musí dokoupit zvlášť co. :think:

• Citovat
  • Upravit
3513
6.8.11 21:49

co Cybex Callisto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
6.8.11 22:00
weruuunka píše:
nevsik píše:
ahoj,nunu má kamarádka-nejspíš ti sem taky něco písne :-D moc do terénu to teda není ale jsou fakt úžasný,polohování je super,rukojeť dostatečně vysoká a mají opravdu velkej košík(na golfky) nejlépe se někam dostat a vyzkoušet v nich prcka i jak se ti jezdí!
Kdyby ni někdo napsal, že s Nunou můžu jet po polní cestě. Neváhala bych ani minutu a měla je doma. :mrgreen: jsou fakt nádherný. :palec:

Ahojky já mám nunu a polnackam se vyhybame obloukem, jako dá se to ale rachtá to neskutečně a prední kolecka jsou do terénu ulne na ho… :oops: Pokud teda budes jezdit na polnackach tak nunu nebrat… já mám nekdy problém přejet naše kostkovany namestí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.8.11 22:05

OT ale Nunu jsem dneska videla v centru Prahy ve dvou provedenich a napriklad v ulici Na Prikopech, kde jsou kocici hlavy mela dost problem. Jako jela bez problemu, ale mimco nadskakovalo jak blazen.

V druhe Nune bylo cca odhadem 2,5 roku stare a tezsi ditko a to Nuna jela mnohem lepe, ale rachtala jak blazen a to jsem si myslela, ze rachtaji jenom Zappy…

• Citovat
  • Upravit
3513
6.8.11 22:06

tak ono asi žádné golfky nebudou do terénu. Cybexky jsou odpružené, na fakt hezkou polňačku bych možná vyjela, ale nevím nevím, nezkoušela jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
6.8.11 22:56
freeonit píše:
weruuunka píše:
nevsik píše:
Kdyby ni někdo napsal, že s Nunou můžu jet po polní cestě. Neváhala bych ani minutu a měla je doma. :mrgreen: jsou fakt nádherný. :palec:
Ahojky já mám nunu a polnackam se vyhybame obloukem, jako dá se to ale rachtá to neskutečně a prední kolecka jsou do terénu ulne na ho… :oops: Pokud teda budes jezdit na polnackach tak nunu nebrat… já mám nekdy problém přejet naše kostkovany namestí :mrgreen:

Takže Nuna vypadla. :-(

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
6.8.11 22:58
MMartina1 píše:
tak ono asi žádné golfky nebudou do terénu. Cybexky jsou odpružené, na fakt hezkou polňačku bych možná vyjela, ale nevím nevím, nezkoušela jsem to.

Já mám teď golfka Cam Portofino a zvládly cestu lesem, terén jak blázen. :mrgreen: Dítě spokojeně spalo a ani moc nenadskakovalo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
6.8.11 23:00
MMartina1 píše:
co Cybex Callisto.
:potlesk: vypadají zajímavě, jdu je detailně prostudovat. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
35366
7.8.11 09:19

Rekla bych, ze zadny golfky nejsou na polnacky… Mam Cybex Callisto a obcas nejaky teren vyjedu, ale radost z jizdy chybi, rekla bych, jde to, ale dre to. Rukojet je nastavitelna, ale jen trochu, manzelovi to tedy nestaci a kope do brzdy. Jenze memu manzelovi by zrejme nestacila rukojet ani podstatne vyssi, ma 202 cm. Tvemu manzelovi by melo Callisto bohate stacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
7.8.11 13:21
:cry:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...