Golfky/sporťák pro větší dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.3.22 11:01

Golfky/sporťák pro větší dítě

Zdravím,
potřebovala bych poradit nějaké golfky/sporťák pro starší dítě (2 roky, 16kg a výška cca metr).
Nemusí zvládat žádný extra terén, nemusí jít do lehu… Ale zase aby nebyly takové “rozhrkané” kdy je o dvě ulice dál slyšet, že jede kočár…. Takové třeba do zoo, kdy dítě převážně chodí samo, ale občas potřebuje popovézt… na dovolenou, nebo když je potřeba někam dojít rychle a nezastavovat co 3 minuty… :roll:
Důležité je pro nás aby si dítě mohlo samo nastoupit a vystoupit a ideálně spojená rukojeť. A taky aby se nám tam to dítě vešlo…
Nějaké tipy, nebo naopak zkušenosti čemu se vyhnout?
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
18.3.22 11:22

Já teď hledala taky, koupili jsme joie Litetrax. https://cz.joiebaby.com/…etrax-4-dlx/
Jediný co je teda mínus, že mi sedátko přijde trošku víc do lehu, dítě nesedí úplně rovně nahoru. A trosku blbě se odepíná to držátko pro dítě, ale dá se i bez nej. Ale jinak spokojená, lehký, pro větší dítě ideální. A zvládne i malý terén, nemá to úplně ty pidi kolečka. Moje dítě má přes dva roky a má na nohou ortézy a 15kg, takže není velký chodec a bez kočárku to ještě úplně nedává ;)

Příspěvek upraven 18.03.22 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.3.22 11:24

Ja koupila babypoint polo jako golfky klasické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
18.3.22 12:00
@pikola píše:
Já teď hledala taky, koupili jsme joie Litetrax. https://cz.joiebaby.com/…etrax-4-dlx/
Jediný co je teda mínus, že mi sedátko přijde trošku víc do lehu, dítě nesedí úplně rovně nahoru. A trosku blbě se odepíná to držátko pro dítě, ale dá se i bez nej. Ale jinak spokojená, lehký, pro větší dítě ideální. A zvládne i malý terén, nemá to úplně ty pidi kolečka. Moje dítě má přes dva roky a má na nohou ortézy a 15kg, takže není velký chodec a bez kočárku to ještě úplně nedává ;)Příspěvek upraven 18.03.22 v 11:24

Mam tenhle sporťák dva roky, a jsem sním maximálně spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Mrs. S
18.3.22 12:15

My jsme koupili Espiro Sonic, u dvou dětí předtím jsme měli Britax B-Agile, ale ono to je vše na jedno brdo. Popravdě i u takového většího dítěte by jsem ocenila že jdou do lehu, utahané v zoo nebo na dovolené usne ráz dva, polohování nožiček, rychle skládání a minimální prostor v kufru auta. Většinou váží do 10kilo, takže jsou lehké, dají se ovládat jednou rukou. Já tady tomu typu kočárků říkám něco mezi sporťákem a golfkama, ale hrozně mi to pro větší dítě vyhovuje

• Citovat
  • Upravit
3319
18.3.22 12:20

Valco. Skladné, lehké, jdou do lehu. Pro 2 leté ideál. Jen terén za mě nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.22 13:27

@pikola To vypadá hezky… ale bohužel nosnost 15kg je málo. :(

@Mrs. S Přesně! Něco takového “mezi” bych potřebovala… Dcera v kočárku odmítá spát od cca roka a čtvrt, takže nějaké usnutí raz dva rozhodně nehrozí :) Akorát opravdu potřebuju, aby si do toho byla schopna vlézt sama… já čekám druhé a mám v háji záda… a babička už jí taky nezvedne. Takže proto je tohle důležitější, než to polohování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.22 15:02

@zuza92 A do toho valca si dite sedne samo? Videla jsem ho u kamaradky a zdalo se mi to dost vysoke… Takze nevim jestli se to da v klidu zvladnout a hlavne jestli se neprevrati, kdyz na to poleze dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.3.22 16:34

Všechny golfky jsou rozhrkané, já doporučím Britax B-motion :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
18.3.22 16:37
@ConsuelaBananahamock píše:
@pikola To vypadá hezky… ale bohužel nosnost 15kg je málo. :(

Vždyť to má nosnost 22kg, 15 kg má moje dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3319
18.3.22 19:01

@ConsuelaBananahamock tak to nevím. Dceři budou 2 v květnu a sama tam neleze ani to nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
18.3.22 22:04

@ConsuelaBananahamock dvouletá je dost velká do tohodle si vleze, klidně si to zkuste někde v prodejně kočárku, takové kočárky mají všude

• Citovat
  • Upravit
20.3.22 09:52

@pikola Už na to koukám znovu. Pardon… Hodila jsem to na mall.cz ať vím i přibližnou cenu a tam píšou, že nosnost je 15kg. Nechápu proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.22 11:04

@pikola mohla bych se zeptat na rozměry toho joie kočárku? Nikde v okolá ho bohužel nemají a na internetu rozměry té „sedačky“ nepíšou… Děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
23.4.22 18:34

Dneska jsem videla u jedny pani golfky Yoyo, musim rict, ze vypadaly stabilne, taky jsou drazsi, ale idealni do letadla
 https://youtu.be/oOBREQ5QCkE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4