Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
předem se omlouvám za založení nového tématu, vím, že už tu takové bylo ale přece jenom jsem našla jen ty staršího data a mezitím je už plno nových modelů golfek. Zvažuji koupi golfek, mám sporťák Jané Slalom Reverse, takže do nejtěžšího terénu si nechám ten ale od golfek bych očekávala: chci aby něco projely (chápu, že golfky nejsou kočárek zrovna pro terén)-aby dobře zvládly né úplně hladkou asfaltku (sem tam i polní cestu atd.), byly dobře polohovací (malý v kočárku rád spí), a nebyly moc malé (prcek je hubený ale dlouhý 10m,9kg,vel. oblečení 92), hlavně je budu využívat pro cestování (mám krátkou Fabii a skládat tam Jané stojí za to). A taky ať to nejsou žádné vrzající s rachotícími koly. Dívala jsem se na Peg Perego Pliko, Peg Perego Sí, Quinny Zapp, TFK Dot, Inglesina Zippy Free, Nuna Pepp, TFK Buggster nebo nějaký babyjogger, gesslein? Zatím se mi nejvíce líbí TFK Dot…
Ahoj a co tak cybex callisto? Mrkni na ně, máme a jsem moc spokojená, dá se projet i po horší cestě.
@ankasz píše:
Ahoj a co tak cybex callisto? Mrkni na ně, máme a jsem moc spokojená, dá se projet i po horší cestě.
Ty taky nejsou špatné…
Máme tfk buggster a je super, nafukovací kolečka, spousta místa na spaní, jednoduše se skládají. Jezdíme i po polních cestách, v lese, zvládly i přejezd přes louku, takže fakt maximální spokojenost. A ještě se mi teda moc líbí i designově
. A hlavně nedrncají.
Já mám Baby Jogger City Mini a konečně jsem happy!!!
(můj celkově 4. kočárek
) Teď jsme s ním byli na hradě a zvládl i naučnou stezku lesem. ![]()
A to skládání!!
… za mě jednoznačně ![]()
@Loglady píše:
Máme tfk buggster a je super, nafukovací kolečka, spousta místa na spaní, jednoduše se skládají. Jezdíme i po polních cestách, v lese, zvládly i přejezd přes louku, takže fakt maximální spokojenost. A ještě se mi teda moc líbí i designově. A hlavně nedrncají.
Také mám a souhlasím
a to jsem ho kupovala na zimu a i tu jsme celkem dobře projely.
@emocuc.polymorf píše:
Já mám Baby Jogger City Mini a konečně jsem happy!!!(můj celkově 4. kočárek
) Teď jsme s ním byli na hradě a zvládl i naučnou stezku lesem.
A to skládání!!… za mě jednoznačně
Ten mam taky, a projedu nim uplne sileny teren, les, polni cesty
![]()
Ahoj
Za mě,mohu doporučit-http://www.kocarky.cz/kocarek-lira-4.html
Také mám krátkou Fabii a golfky se tam krásně vejdou,jsou lehce skladné,odpružené,takže malou mohu i houpat,co se mi na nich líbí asi nejvíc,že jsou tiché,mají gomová golečka a celkově jsem snima moc spokojená.
A myslím,že i cena je přijatelná. Lira 4,má i polohování nožiček a součástí je i nánožník.
Máme Espiro Magic 4 a projeli jsme zatím všude, krásně houpe, jsem naprosto spokojená
@emocuc.polymorf píše:
Já mám Baby Jogger City Mini a konečně jsem happy!!!(můj celkově 4. kočárek
) Teď jsme s ním byli na hradě a zvládl i naučnou stezku lesem.
A to skládání!!… za mě jednoznačně
Ale to se nemáš za co stydět, golfky budou můj 6-tý kočárek ![]()
Holky a nemáte někdo ten TFK Dot? Mi se totiž Buggster nelíbí
asi jsem hráblá ale nelíbí se mi ta zadní vertikální ,,tyčka,,…
@Oksi_B píše:
Ten mam taky, a projedu nim uplne sileny teren, les, polni cesty![]()
Je to ta trojkolka se zdvojeným předním kolem? Totiž co jsem mohla otestovat tak zdvojené přední kolo je to do terénu nejhorší…