Granule pro psa s bílou srstí

13
7.3.22 20:59

Granule pro psa s bílou srstí

Zdravím. Ráda bych se obrátila na někoho, kdo se vyzná v granulích pro psa. Mám psa s bílou srstí (je mu deset měsíců). Doteď krmíme granulemi Orijen, ale ty už nechce žrát. Nějaké další kvalitní značky s nízkým obsahem betakarotenu, kukuřice a nejlépe bez obilovin?
Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
7.3.22 21:34

Já ti moc asi neporadím, ale jakej je rozdíl mezi krmením pro psa s bílou srstí a pro psy tmavý? Já mám černýho, nikdy mě nenapadlo, že je v granulích tento rozdíl :-o kvalitní granule Taste of the Hill například. Ja svýho psa už léta krmím Britem a vypadá spokojeně. Mají i bezobilnou řadu, ale přijde mi, že jí tolik nesedí, má po tom takový řídký hovňouse. Ale je to popelnice, tak těžko říct, zda je to z toho. Bavila jsem se o tom s vetem a ten mi říkal, že není potřeba krmivo měnit pokud sedí. Že naopak se tim dá psovi i uškodit - já koupila jednou granule přes net a tak se mi zes.rala, že jí doktor léčil týden. Bacha i na to. Důvod že to už nechce žrát mi nepřijde úplně relevantní.

Edit - jo, už to chápu. Ten betakaroten a kukuřice. Fakt to tu srst zbarví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.3.22 21:51

@Azeretereza
Vysoký obsah betakarotenu může mít za následek žloutnutí srsti. Samozřejmě závisí na genetice psa a dalších faktorech. Takže mě napadlo jestli někdo nemá podobné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.3.22 21:56

Krmim Profine, zluty neni, ale ma myslim docela dobry ty geny 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.3.22 22:58

Zdravim, resim to same, mam cerneho psa a nechci aby reznul, nasla jsem granule se snizenym obsahem betakarotenu-Marcus Mühle. Maji jak pro stenata, tak pro dospele.Jsou za studena lisovane, takze vypadaji jinak, nez klasicke granule(aby jste se nelekla😉).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.3.22 23:27

@weebo
Děkuji, pejskovi chutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.3.22 23:29

@Lucie_Sx Děkuji, kouknu na ně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.3.22 23:41

@Ale Achim ano, ale moji psi zerou vsechno.Je to asi i tim, ze ja kolem toho nedelam nejake velke tanecky. Predlozim misku, bastis? ok. nechces? ok. dostanes znovu zitra. A vzdy mi to fungovalo, nikdy jsem nemusela resit ze mi pes neco nezere, a psy mam v kondici, delame vycvik, agility, vystavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.3.22 10:20

My bereme granule tady tyto pro štěňata: https://www.zooo.cz/…ule-pro-psy/ a taky jsem teda nikdy neřešila rozdíl krmiva pro tmavého nebo bílého psa… takže to je pro mě novinka a inspirace :) ale kámoška mají úplně bílého nějakého severského, tak se jí musím zeptat :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
8.3.22 10:41

@Ale Achim mrkni kolik má karotenu krmivo ted a pokud srst je ok tak hledat dle toho. Co vím tak esentials a marp je ok. Naopak Acana byl docela problém takže pokud orijen je ok tak nejspíš nic moc tu srst nezabarví ;) Vždy se říkalo že ta hranice je 16 000 a olejen ten základní má přes 20 000 a map- jehně 14 400 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.3.22 10:53

@Markéta80
Dobře, zkusím najít podle toho. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.3.22 12:40

Pro švýcarského ovčáka kupuju z Meradog. Při práci a pro stopu krmím sensitive Puppy, v klidovém režimu dávám sensitive hovězí a brambory. Nežloutne v žádném ročním období a to ani kolem uší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný