Gravírované skleničky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Gravírované skleničky
Zdravím, tak nějak zkouším něco nového a docela mě začlo bavit gravírování skleniček. Dělala jsem 2× na svatbu novomanželům a pár jsem udělala jako narozeninový dárek nebo na vánoce (foto). Jelikož jsem dělala zatím jen pro rodinu, chci se zeptat zda si myslíte, že by měli úspěch i mimo rodinu a zda i vám se aspoň trochu líbí a co si o tom myslíte. Díky všem za vaše názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tohle musí dělat grafik a nechat vygravírovat tiskárnou.. písmo je hrozně rozhozené.. tiskárna to udělá s grafikem lépe
- Citovat
- Upravit
Mě to přijde takové infantilní. Jako dárek v rámci rodiny fajn, na kšeft už nic moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě tak 1000 sklenic a dostaneš se do fáze, kdy máš dvě možnosti:
- Stane se zázrak a dostaneš to do ruky, protože jenom trénink dělá mistra.
- Pochopíš, že tudy cesta k výdělku nevede, leda tak pro radost a zábavu.
Kdysi jsem si gravírováním skla také prošel a možnost č. 2 se u mne projevila jako ta správná. ![]()
Jinak nevím, jak jsi to dělala, ale dost pomůže vytisknout si motiv na tiskárně, vystřihnout podle velikosti skleničky obdélnik s motivem a ten vložit dovnitř skleničky a podle něj gravírovat. Držím palce, ať se daří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se to třeba líbí, ale je pravda že na nějaké větší zakázky je potřeba tiskárna. Každopádně v rámci rodiny, kamarádů mi to přijde moc fajn a mě osobně se líbí.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen podotýkám, že to písmo takto má být. Dělala jsem přes vytisknutý obrázek ale uznávám, že jdem nevybrala nejlepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali21 píše: Více
Lenže každé písmeno je inak veľké a každé druhé má iný sklon. Nesedí v podstate ani font: trebárs prvé „N“ je úplne iné než zvyšné „N“.
Dárek v rámci rodiny dajme tomu. Mimo rodinu v tejto chvíli nie: konkurencia používajúca tiskárnu je obrovská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenech se odradit, určitě je to fajn užitečnej koníček, měli jsme takhle někoho kdo nám udělal skleničky na maturák, ale vydělávat na tom nechtěj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit