Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Naši dostali nápad koupit si malý gril na terasu a pochopitelně grilovat. Zatím se mi to daří jim to rozmlouvat, ale nevím, táta by moc chtěl.
Přijde vám to vhodné v činžáku v centru Prahy grilovat? Určitě ne, že. Když si vzpomenu na diskuze, kde vadí kouř z cigaret na balkoně, tak čmoud z buřtíků a krkovičky by sousedy nadzdvihl dokonale
.
Za předpokladu, že se bude jednat o gril plynový či elektrický v tom nevidím problém. Na uhlí asi ne.
Tak mně osobně by to teda nevadilo, klidně at si grilují. Když grilují sousedé vedle na zahradě, cítím to taky. Je to spíš příjemná vůně. ![]()
@Lenka002 tak kdybyste donesli něco na ochutnání, tak by to nevadilo ![]()
A teď vážně, nadšená bych z toho nebyla a drahá polovička uz vůbec ne. Ta představa čerstvě vypraného prádla s vůni grilu mi nedělá moc dobře.
@Sati Elektrický.
Aha, to jsem nevěděla, ten nedělá kouř? Ale vůně krkovičky nebo zápach (jak pro koho) asi bude stejně?
Ahoj tak pokud mají terasu v posledním oatře tak bych se tomu nebránila. Také bych chtěla na balkón. Ale jestli mají nad sebou lidi tak by byl lepší jen elektrický. Za mě tedy ANO ![]()
Hehe, my jsme si kdysi koupili taky malý gril na uhlí a plánovali grilovat na balkóně. No ehm, nechali jsme ho na chatě, čmoudil dokonale, to by byla sranda vykouřit 11 pater nad náma ![]()
Proč né? Na své terase si můžeš přece dělat co chceš, maximálně sousedi dostanou hlad až bude maso vonět
.
Teda se divím, že si takovou parádu odmítala, my teď grilujeme občas v neděli na oběd.
@Lenka002 píše:
@Sati Elektrický.
Aha, to jsem nevěděla, ten nedělá kouř? Ale vůně krkovičky nebo zápach (jak pro koho) asi bude stejně?
Jo elektrický - ten by vadit nemusel. Však vůně /smrad z jídel je cítit občas i při otevřených oknech normálně. Já v paneláku vždycky cítila, když sousedka vařila knedlíky s vajíčkem nebo guláš. ![]()
@Kelsey Jo u tety na chalupě, tam si šmáknu
, má klasický na dřevěné uhlí a grilujem i brokolici, kukuřici, cuketu a hafo kotlet
.
@Gina108 píše:Že taky si říkám
Jo elektrický - ten by vadit nemusel. Však vůně /smrad z jídel je cítit občas i při otevřených oknech normálně. Já v paneláku vždycky cítila, když sousedka vařila knedlíky s vajíčkem nebo guláš.
My teď máme plynový a super, žádný čmoud jen vůně grilovaného masa ![]()
Většina by byla pro
, to je milé překvapení, já myslela, že mě utvrdíte v tom, že je to děs
. Že bych to těm rodičům nakonec dovolila?
![]()
Samozrejme, ze je v pohode, abys grilovala na balkone…Kdyz sousedi vari, tak to taky citis ne?