Grilovali byste na terase?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4885
16.8.13 19:08

Grilovali byste na terase?

Naši dostali nápad koupit si malý gril na terasu a pochopitelně grilovat. Zatím se mi to daří jim to rozmlouvat, ale nevím, táta by moc chtěl.

Přijde vám to vhodné v činžáku v centru Prahy grilovat? Určitě ne, že. Když si vzpomenu na diskuze, kde vadí kouř z cigaret na balkoně, tak čmoud z buřtíků a krkovičky by sousedy nadzdvihl dokonale :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
16.8.13 19:13

Za předpokladu, že se bude jednat o gril plynový či elektrický v tom nevidím problém. Na uhlí asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
16.8.13 19:13

Tak mně osobně by to teda nevadilo, klidně at si grilují. Když grilují sousedé vedle na zahradě, cítím to taky. Je to spíš příjemná vůně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.8.13 19:14

@Lenka002 tak kdybyste donesli něco na ochutnání, tak by to nevadilo :)

A teď vážně, nadšená bych z toho nebyla a drahá polovička uz vůbec ne. Ta představa čerstvě vypraného prádla s vůni grilu mi nedělá moc dobře.

• Citovat
  • Upravit
4885
16.8.13 19:15

@Sati Elektrický.
Aha, to jsem nevěděla, ten nedělá kouř? Ale vůně krkovičky nebo zápach (jak pro koho) asi bude stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478

Ahoj tak pokud mají terasu v posledním oatře tak bych se tomu nebránila. Také bych chtěla na balkón. Ale jestli mají nad sebou lidi tak by byl lepší jen elektrický. Za mě tedy ANO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Hehe, my jsme si kdysi koupili taky malý gril na uhlí a plánovali grilovat na balkóně. No ehm, nechali jsme ho na chatě, čmoudil dokonale, to by byla sranda vykouřit 11 pater nad náma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.8.13 19:16

Proč né? Na své terase si můžeš přece dělat co chceš, maximálně sousedi dostanou hlad až bude maso vonět :lol: ;).
Teda se divím, že si takovou parádu odmítala, my teď grilujeme občas v neděli na oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
16.8.13 19:16

@mc.ellinka Jsou v prvním patře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.8.13 19:17
@Lenka002 píše:
@Sati Elektrický.
Aha, to jsem nevěděla, ten nedělá kouř? Ale vůně krkovičky nebo zápach (jak pro koho) asi bude stejně?

Jo elektrický - ten by vadit nemusel. Však vůně /smrad z jídel je cítit občas i při otevřených oknech normálně. Já v paneláku vždycky cítila, když sousedka vařila knedlíky s vajíčkem nebo guláš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
16.8.13 19:17

@Kelsey Jo u tety na chalupě, tam si šmáknu :mrgreen:, má klasický na dřevěné uhlí a grilujem i brokolici, kukuřici, cuketu a hafo kotlet :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.8.13 19:18
@Gina108 píše:
Jo elektrický - ten by vadit nemusel. Však vůně /smrad z jídel je cítit občas i při otevřených oknech normálně. Já v paneláku vždycky cítila, když sousedka vařila knedlíky s vajíčkem nebo guláš. :mrgreen:
Že taky si říkám :palec:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.8.13 19:19

My teď máme plynový a super, žádný čmoud jen vůně grilovaného masa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
16.8.13 19:20

Většina by byla pro :D, to je milé překvapení, já myslela, že mě utvrdíte v tom, že je to děs :mrgreen:. Že bych to těm rodičům nakonec dovolila? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
16.8.13 19:21

Samozrejme, ze je v pohode, abys grilovala na balkone…Kdyz sousedi vari, tak to taky citis ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný