Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
máme internet od t-mobile a katastrofa jak je to pomalý
.Máte někdo od UPC internet? jak jste spokojené?
Mám i kabelovku, ale v září nám končí smlouva a chceme jinam…800 za 2služby mazec… ![]()
Měla jsem než jsem se přestěhovali (tady nemají pokrytí) a maximální spokojenost…teď máme od O2 a občas mám pocit, že dovést přílohu osobně bude rychlejší ![]()
Mám už léta od UPC a spokojenost, rychlost ok, a výpadky snad jednou za 7 let:)
@hankaaaa zavolejte na infolinku a reknete, ze chcete prejit k nekomu jinemu a oni vam daji slevu jako novemu zakaznikovi. delam to takhle kazdy rok. i my to rekl sam operator at si za rok zavolam. misto 760kc platim za internet a televizi 580 kc a to uz je hodne dobra cena
Restartuj modem. Teď budou navíc zrychlovat až na 240 Mb/sekundu, co bych za to s 8 Mega Max od O2 přes ADSL dal, navíc za podobny peníze
UPC spokojena nejsem, casto to vypadava, sledujeme tv online a je to hruza. Pozitivum je, ze na lince, kam volam, jsou ochotni a vstricni, ale bohuzel se jim to nepovedlo vyresit (pokud se tim opravdu zabyvali). Navic o zaplacene garantovane rychlosti se nam muze zdat, coz zlobi predevsim manzela.
@elinka90 noo asi stejně pujdeme jinam tady od Pody to samé mužeme mít za cca 350Kč a to je supr ![]()
Upc dobrý, dokud není nějaký problém, nebo nechces nedejbože odstoupit od smlouvy.
Já jsem řekla, že se stěhuji a nebyl žádný problém se zrušením:) Mám jen net, televizi ne. Internet opravdu rychlý, bezproblémový. Když to srovnám, co má přítel u rodičů, tam je to hrůza:(