Vodní postel, vodní matrace - prosím rady

14.8.13 21:43

Vodní postel, vodní matrace

Zdravím všechny maminky, snažilky a budoucí maminky :), rozhodla jsem si s přítelem pořídit novou postel a začaly jsme uvažovat že by jsme si do ní pořídily vodní matraci ;) ale jelikož s ní nemáme žádné zkušenosti chtěla bych se vás zeptat jestli se tu nenajde někdo kdo o tom něco málo ví.. předem děkuji za všechny odpovědi a rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
vodnarka2013
14.8.13 21:47

Na spaní supr ale tedy souložit se na tom fakt nedá :D

• Citovat
  • Upravit
69235
14.8.13 22:00

Já si na ní nikdy nezvykla :zed: a jeden postřeh, musíte být oba přibližně stejně těžcí, jak má chlap o dvacet kilo víc, propadne se, ty jsi na hrbolku a sklouzáváš k němu. Fuj hnus. Navíc, ta voda se musí ohřívat, jinak je to studené a nedá se to zahřát a žere to elektřinu jak kráva. A souložit se na tom taky nedá. Tvrdě ji nedoporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.8.13 22:03

Fakt se na tom nedá souložit, jo? 8o Ve všech dvou filmech z prostředí bordelu, co jsem shlédla, tam tu vodní postel měli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.8.13 22:04
@vodnarka2013 píše:
Na spaní supr ale tedy souložit se na tom fakt nedá :D
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vodnarka2013
14.8.13 22:04

@Gina108 mám vyzkoušeno a opravdu ne.. každý pohyb je oplacen dalším pohybem ktery nechcete.. odmršťuje zpátky :D ale ten kdo chce při sexu posilovat tak doporučuji…

• Citovat
  • Upravit
69235
14.8.13 22:06

Asi v tom filmu nesouloží doopravdy. Fakt nedá, chodili jsme souložit potupně na koberec před postel :mrgreen: měli jsme ji asi dva roky, nejhorší noci v mém životě :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
14.8.13 22:07

Já mám jednonoční zkušenost (návštěva) a byl to teda děs.
Nevím jestli to nebyl nějaký starý model postele, ale jakmile se manžel pohnul, celá postel se rozvlnila a já byla okamžitě vzhůru. Původní majitelé se téhle postele vzdali a nechali jí v pracovně pro návštěvy, teď mají lamelovou. Proč ale nevím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
14.8.13 22:09

Měli jsme ji na wellnes víkendu a byli jsme z ní oba neštastní až nas. raní :D. Nedá se na tom opravdu pohodlně spát ani souložit. Takže nedoporučuji.

• Citovat
  • Upravit
69235
14.8.13 22:11
@Hanulínek píše:
Já mám jednonoční zkušenost (návštěva) a byl to teda děs.
Nevím jestli to nebyl nějaký starý model postele, ale jakmile se manžel pohnul, celá postel se rozvlnila a já byla okamžitě vzhůru. Původní majitelé se téhle postele vzdali a nechali jí v pracovně pro návštěvy, teď mají lamelovou. Proč ale nevím. :mavam:

jo jo jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: řvála jsem namanžela, ať se už ani nehne :mrgreen: teď už je to vtipné, ale opravdu to nekupujte, raději kvalitní rošty a supermoderní matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
14.8.13 22:12

@terinka4444 :lol: :mrgreen: To je přesné. Já děkovala, že to byla jen jedna noc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
14.8.13 22:17

Jeee a ja jsem myslela, ze se to uz neprodava, ze tohle bylo in tak pred 10-15 lety… Jinak je to hruza.. Opravdu nedoporucuji, teda pokud nevymysleli neco jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
14.8.13 23:30

Já na tom spala jen jednou na dovolené, asi 2 týdny… Souložit jsem na tom určitě nestihla, protože na mě ta nahřátá postel měla ten efekt, že jsem spala snad ještě před dolehnutím :lol: Naopak na to vzpomínám jako na jedno z nejlepších spaní, byla to nádhera!!! Nahřátá postel a ještě s vlněním mě fakt dostala, pak jsem o tom snila, že si ji pořídím… Vyhovovala mi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 13:45

Tak jak koukám samé špatné zkušenosti :lol:, nechtěly jsme koupit přímo vodní postel ale dvě vodní matrace, které by se dali pod takové pevné prostěradlo ale jak tak koukám i to by bylo asi nic moc :nevim:, jinak děkuji všem za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.13 13:47

Dneska už je novinka dvě matrace? Ale jinak, z ekonomického důvodu, koukni na spotřebu té postele, ta voda se prostě musí stále udržovat teplá, jinak je v tom zima jak hrom a to i v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný