Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny maminky, snažilky a budoucí maminky
, rozhodla jsem si s přítelem pořídit novou postel a začaly jsme uvažovat že by jsme si do ní pořídily vodní matraci
ale jelikož s ní nemáme žádné zkušenosti chtěla bych se vás zeptat jestli se tu nenajde někdo kdo o tom něco málo ví.. předem děkuji za všechny odpovědi a rady ![]()
Já si na ní nikdy nezvykla
a jeden postřeh, musíte být oba přibližně stejně těžcí, jak má chlap o dvacet kilo víc, propadne se, ty jsi na hrbolku a sklouzáváš k němu. Fuj hnus. Navíc, ta voda se musí ohřívat, jinak je to studené a nedá se to zahřát a žere to elektřinu jak kráva. A souložit se na tom taky nedá. Tvrdě ji nedoporučuju.
Fakt se na tom nedá souložit, jo?
Ve všech dvou filmech z prostředí bordelu, co jsem shlédla, tam tu vodní postel měli ![]()
@Gina108 mám vyzkoušeno a opravdu ne.. každý pohyb je oplacen dalším pohybem ktery nechcete.. odmršťuje zpátky
ale ten kdo chce při sexu posilovat tak doporučuji…
Asi v tom filmu nesouloží doopravdy. Fakt nedá, chodili jsme souložit potupně na koberec před postel
měli jsme ji asi dva roky, nejhorší noci v mém životě
![]()
Já mám jednonoční zkušenost (návštěva) a byl to teda děs.
Nevím jestli to nebyl nějaký starý model postele, ale jakmile se manžel pohnul, celá postel se rozvlnila a já byla okamžitě vzhůru. Původní majitelé se téhle postele vzdali a nechali jí v pracovně pro návštěvy, teď mají lamelovou. Proč ale nevím. ![]()
Měli jsme ji na wellnes víkendu a byli jsme z ní oba neštastní až nas. raní
. Nedá se na tom opravdu pohodlně spát ani souložit. Takže nedoporučuji.
@Hanulínek píše:
Já mám jednonoční zkušenost (návštěva) a byl to teda děs.
Nevím jestli to nebyl nějaký starý model postele, ale jakmile se manžel pohnul, celá postel se rozvlnila a já byla okamžitě vzhůru. Původní majitelé se téhle postele vzdali a nechali jí v pracovně pro návštěvy, teď mají lamelovou. Proč ale nevím.
jo jo jo
řvála jsem namanžela, ať se už ani nehne
teď už je to vtipné, ale opravdu to nekupujte, raději kvalitní rošty a supermoderní matrace.
@terinka4444
To je přesné. Já děkovala, že to byla jen jedna noc. ![]()
Jeee a ja jsem myslela, ze se to uz neprodava, ze tohle bylo in tak pred 10-15 lety… Jinak je to hruza.. Opravdu nedoporucuji, teda pokud nevymysleli neco jineho…
Já na tom spala jen jednou na dovolené, asi 2 týdny… Souložit jsem na tom určitě nestihla, protože na mě ta nahřátá postel měla ten efekt, že jsem spala snad ještě před dolehnutím
Naopak na to vzpomínám jako na jedno z nejlepších spaní, byla to nádhera!!! Nahřátá postel a ještě s vlněním mě fakt dostala, pak jsem o tom snila, že si ji pořídím… Vyhovovala mi ![]()
Tak jak koukám samé špatné zkušenosti
, nechtěly jsme koupit přímo vodní postel ale dvě vodní matrace, které by se dali pod takové pevné prostěradlo ale jak tak koukám i to by bylo asi nic moc
, jinak děkuji všem za rady ![]()
Dneska už je novinka dvě matrace? Ale jinak, z ekonomického důvodu, koukni na spotřebu té postele, ta voda se prostě musí stále udržovat teplá, jinak je v tom zima jak hrom a to i v létě.