Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Larr píše:jen lichý týden.
Tak to já aspoň každej týden, ale jinak jsme na tom podobně
Co tě to chytá
já jsem na vísce cca 30 čísel z toho půlka jen víkendoví a zbytek 60+. Autobus žádný, obchod žádný a koukala jsem, že už i páteční hospodu zrušili ![]()
@Larr píše:jen lichý týden.
to stačí. Jinak teď jsem ve stavu, že bych se mimo civilizaci odstěhovala, ale s netem, takže to není uplně bez civilizace
hlavně aby tam nebyli lidi ![]()
@Larr píše:
@napresdrzku tak proč ta načinčaná profilovka, brácha
protože kecá, šampon jeden zgelovanej
![]()
Chytá
- myslíš, těch 36 let
.
@Timinka píše:
Co tě to chytájá jsem na vísce cca 30 čísel z toho půlka jen víkendoví a zbytek 60+. Autobus žádný, obchod žádný a koukala jsem, že už i páteční hospodu zrušili
@Timinka píše:
Co tě to chytájá jsem na vísce cca 30 čísel z toho půlka jen víkendoví a zbytek 60+. Autobus žádný, obchod žádný a koukala jsem, že už i páteční hospodu zrušili
Jo tak proto chceš do Světlé, tam bude lidí víc vid?
![]()
No tak na net sem zapomněla
. Je to civilizace nebo není
.
@K-Black píše:
to stačí. Jinak teď jsem ve stavu, že bych se mimo civilizaci odstěhovala, ale s netem, takže to není uplně bez civilizacehlavně aby tam nebyli lidi
@Larr
Já já, já taky
. Nejraději bych žila životem našich předků, zbožňuju, když jsem někde na zříceníně a natočím se tak, že nevidím žádnou vesnici (prostě civilizace neexistuje). Dělala jsem historický šerm 7 roků a víkendy v kostýmu na hradech, hlavně večer, když návštěvníci odešli - civilizace pro mě nebyla. Teď aspoň jezdím na čundry, nejlépe na samoty. Stojím v řece, čumím na les a skálu a představuju si, že jsem v pravěku nebo hlubokém středověku, miluju oheň, miluju mlhy… A na stáří chceme s manželem odejít někam na polosamotu, páč tady na vesnici se sousedy všude okolo přes plot, není to pravé ořechové. Vlastně to není k žití - máme dost bezohledné sousedy. Už nikdy nechci žádného souseda přes plot. Ale holím se, na čundr s sebou táhnu antiperspirant a roztok na kontakní čočky. No, smrdět potem se mi moc nelíbí, ráda se očoudím ohněm.
@Sasanka30 píše:
Jo tak proto chceš do Světlé, tam bude lidí víc vid?![]()
![]()
![]()
mě se tady líbí
a kdo ví jestli se mi bez monitoru budete líbit vy ve světlé ![]()
Jo to jsem já
. A nejšťastnější bez návalu v tramvajce, nenamalovaná, na procházce v lese, bez davů jen s komáry, bez řešení problémů co na sebe, co do sebe (ty jo, žraní miluji), bez bulváru…má to někdo podobně?