Šťastná bez civilizace

Larr
14.8.13 18:09

Šťastná bez civilizace.

Jo to jsem já :mrgreen:. A nejšťastnější bez návalu v tramvajce, nenamalovaná, na procházce v lese, bez davů jen s komáry, bez řešení problémů co na sebe, co do sebe (ty jo, žraní miluji), bez bulváru…má to někdo podobně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
14.8.13 18:11

@Larr a myješ se aspoň?

• Citovat
  • Upravit
Larr
14.8.13 18:13

:think: jen lichý týden.

@K-Black píše:
@Larr a myješ se aspoň?
  • Citovat
  • Upravit
napresdrzku
14.8.13 18:15
@Larr píše: :think: jen lichý týden.

Tak to já aspoň každej týden, ale jinak jsme na tom podobně

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
14.8.13 18:17

Co tě to chytá :mrgreen: já jsem na vísce cca 30 čísel z toho půlka jen víkendoví a zbytek 60+. Autobus žádný, obchod žádný a koukala jsem, že už i páteční hospodu zrušili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
14.8.13 18:19
@Larr píše: :think: jen lichý týden.

to stačí. Jinak teď jsem ve stavu, že bych se mimo civilizaci odstěhovala, ale s netem, takže to není uplně bez civilizace :think: hlavně aby tam nebyli lidi :zed:

• Citovat
  • Upravit
Larr
14.8.13 18:19

@napresdrzku tak proč ta načinčaná profilovka, brácha :?:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
14.8.13 18:20
@Larr píše:
@napresdrzku tak proč ta načinčaná profilovka, brácha :?:

protože kecá, šampon jeden zgelovanej :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Larr

Chytá :?: :roll: - myslíš, těch 36 let :?: :mrgreen:.

@Timinka píše:
Co tě to chytá :mrgreen: já jsem na vísce cca 30 čísel z toho půlka jen víkendoví a zbytek 60+. Autobus žádný, obchod žádný a koukala jsem, že už i páteční hospodu zrušili :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
8428
@Timinka píše:
Co tě to chytá :mrgreen: já jsem na vísce cca 30 čísel z toho půlka jen víkendoví a zbytek 60+. Autobus žádný, obchod žádný a koukala jsem, že už i páteční hospodu zrušili :mrgreen:

Jo tak proto chceš do Světlé, tam bude lidí víc vid? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
14.8.13 18:21

No tak na net sem zapomněla :idea:. Je to civilizace nebo není :think:.

@K-Black píše:
to stačí. Jinak teď jsem ve stavu, že bych se mimo civilizaci odstěhovala, ale s netem, takže to není uplně bez civilizace :think: hlavně aby tam nebyli lidi :zed:
  • Citovat
  • Upravit
5455
14.8.13 18:22

@Larr
Já já, já taky :mavam:. Nejraději bych žila životem našich předků, zbožňuju, když jsem někde na zříceníně a natočím se tak, že nevidím žádnou vesnici (prostě civilizace neexistuje). Dělala jsem historický šerm 7 roků a víkendy v kostýmu na hradech, hlavně večer, když návštěvníci odešli - civilizace pro mě nebyla. Teď aspoň jezdím na čundry, nejlépe na samoty. Stojím v řece, čumím na les a skálu a představuju si, že jsem v pravěku nebo hlubokém středověku, miluju oheň, miluju mlhy… A na stáří chceme s manželem odejít někam na polosamotu, páč tady na vesnici se sousedy všude okolo přes plot, není to pravé ořechové. Vlastně to není k žití - máme dost bezohledné sousedy. Už nikdy nechci žádného souseda přes plot. Ale holím se, na čundr s sebou táhnu antiperspirant a roztok na kontakní čočky. No, smrdět potem se mi moc nelíbí, ráda se očoudím ohněm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
14.8.13 18:24
@Larr píše:
No tak na net sem zapomněla :idea:. Je to civilizace nebo není :think:.

je ale malá :lol:

nj a co holení a dežodorant jak píše @Apaji

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
14.8.13 18:26
@Sasanka30 píše:
Jo tak proto chceš do Světlé, tam bude lidí víc vid? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mě se tady líbí :mrgreen: a kdo ví jestli se mi bez monitoru budete líbit vy ve světlé :cert:

• Citovat
  • Upravit
Larr
14.8.13 18:27

@Apaji vy všici matete těma profilovkama, si to srovnejte.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný