GS Mamatesty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.4.25 08:21

GS Mamatesty

Nedá mi to a musím založit novou diskuzi na téma Mamatesty a jejich falešná pozitivita, i když už tu byly hodněkrát. Mám jedno dítě z předchozího manželství, hodně náročné, přes dva roky se nedařilo, byli jsme v péči CARu a tedy testů proběhlo nespočet. Vždycky sněhobílo, všude, na všech testech od všech značek. Po letech je téma testů opět aktuální. 4 dny před vynecháním mi dva Mamatesty ukázaly slabě pozitivní výsledek (ne ducha, jasnou pořádnou čárku, jen méně barevnou než je ta kontrolní a to odpoledne). Radost obrovská. Další den to stejné, taky odpoledne. Taky jsem ale dělala drmax testy a tam sněhobílo. Dnes ráno (2 dny do ms) i na Mamatestu sněhobílo. Všechny příznaky i silnější než s prvním synem, proto test proběhl, ale asi je opět nasnadě vadná várka testů, paráda :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5598
27.4.25 09:31

U mamatestů se musí dávat dost pozor při namáčení. Hodně hází falešné čárky když se namočí moc.
Chce to namáčet maximálně do poloviny toho namáčecího pole, ne až po rysku, držet test kolmo a ponořit jej fakt jen na chviličku.

Snažíme se už několik let a používám jenom mamatesty. Falešnou čárku ani ducha mi ještě nikdy neukázaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
27.4.25 11:34

Taky mi zatím nehodil falešné pozitivní, když byly testy pozitivní, opravdu jsem byla těhu. Jinak mám vždy sněhobílé testy. Namáčím taky tak do půlky, ne šikmo a jak začne nasakovat barvivo, tak vytahuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
27.4.25 11:34

Já mám zase důvěru v testy obyč namaceci od dr. maxe, nikde mě nezklamal a že jsem jich použila xxx :jazyk: citlivost perfektní, již 3 dny před ms jsem měla // a to jsem byla jednou po iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí