Matrace k postýlce Gulliver Ikea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
646
21.1.13 08:26

Gulliver Ikea

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jakou jste zakoupili matraci k postýlce Gulliver (120×60cm)? Pro matraci nepojedu přímo já, proto bych ráda věděla, jakou si mám nechat koupit. Líbí se mi matrace Vyssa snosa za 499,– Kč. Pokud si ovšem otevřu doporučené výrobky k uvedené postýlce, nabízí mi to matraci vyssa skont za 998,– Kč. Radši bych tu levnější. Máte ji někdo k této postýlce? A ještě jedna otázka. Přidělali jste si někdo k této postýlce kolečka? Nožičky od postýlky se mi zdají dost slabé. Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12127
21.1.13 08:37

Já měla naopak vybranou vyssa skont za 998,– Kč a nakonec odjela s Vyssa snosa za 499,– Kč protože mi přišla tvrdší a jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
21.1.13 08:43

My měli v plánu, že přiděláme kolečka, bohužel jsme doma zjistili, že na ty nožičky žádná kolečka nepasují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
21.1.13 09:02

Blešíku, takže Vyssa snosa pasuje dobře? To jsem ráda, tak koupím tuto. Chlap je řemeslník, takže už vymyslel, že tam kolečka půjdou dát, jen se to musí trošku přizpůsobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
21.1.13 09:31

Petinko mám teda postýlku SUNDVIK, ale rozměrově má lůžko stejné jako Gulliver, jen má čela plná místo šprušlí. Sedí tam jak ulitá, bála jsem se aby nebyla moc tenká, ale ničemu to nevadí. Vyčetla jsem, že by mimika neměli mít hlavně měkkou matraci, takže jsem všechny vyzkoušela a ta snosa mi přišla nejtvrdší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
21.1.13 09:40

My meli pro kluka tu drazsi matraci a byla jsem s ni spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
21.1.13 10:39

Děkuji moc za odpovědi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie