Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jakou jste zakoupili matraci k postýlce Gulliver (120×60cm)? Pro matraci nepojedu přímo já, proto bych ráda věděla, jakou si mám nechat koupit. Líbí se mi matrace Vyssa snosa za 499,– Kč. Pokud si ovšem otevřu doporučené výrobky k uvedené postýlce, nabízí mi to matraci vyssa skont za 998,– Kč. Radši bych tu levnější. Máte ji někdo k této postýlce? A ještě jedna otázka. Přidělali jste si někdo k této postýlce kolečka? Nožičky od postýlky se mi zdají dost slabé. Děkuji za info.
Já měla naopak vybranou vyssa skont za 998,– Kč a nakonec odjela s Vyssa snosa za 499,– Kč protože mi přišla tvrdší a jsem spokojená ![]()
My měli v plánu, že přiděláme kolečka, bohužel jsme doma zjistili, že na ty nožičky žádná kolečka nepasují…
Blešíku, takže Vyssa snosa pasuje dobře? To jsem ráda, tak koupím tuto. Chlap je řemeslník, takže už vymyslel, že tam kolečka půjdou dát, jen se to musí trošku přizpůsobit.
Petinko mám teda postýlku SUNDVIK, ale rozměrově má lůžko stejné jako Gulliver, jen má čela plná místo šprušlí. Sedí tam jak ulitá, bála jsem se aby nebyla moc tenká, ale ničemu to nevadí. Vyčetla jsem, že by mimika neměli mít hlavně měkkou matraci, takže jsem všechny vyzkoušela a ta snosa mi přišla nejtvrdší ![]()
My meli pro kluka tu drazsi matraci a byla jsem s ni spokojena.