Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, potřebuji poradit. Mám chůvičku Angel CAre ( 2 v 1). Monitor dechu funguje, ale ta chůvička ( ta vysílačka v nabíječce) jde pouze když je v té nabíječce. Když si ji chci vzít sebou do jiné místnosti, tak musím i s tou nabíječkou. Jinak se vypne. Nevíte čím to je? Možná jsem něco špatně nastavila. V krabici byl jen návod na jednom papíře, žádná knížečka.
Ahoj, to tam asi bude někde chyba. Já když vyndám chůvičku z nabíječky tak funguje v pohodě dál, žádné vypínání. Zkusilas ji po vyndání znova zapnout?
Jo zkusila, ale nejde to
. Někdy se stano, že to jde i po vyjmutí z nabíječky, ale spíše ne.
Ahoj, podle toho co píšeš, tak nemáš uvnitř nabíjecí baterie, ale jenom ty obyčejné a ty už jsou asi vybité. Nic jiného mě nenapadá
. Taky mám tuto vysílačku, ale já už jsem zase po dvou letech měla ty nabíjecí baterie nefunkční, tak jsem je musela vyměnit za nové.
Teď mě taky napadly baterky. Zkus je vyměnit a uvidíš co a jak.
No jestli se ti vysilacka nenabiji, tak asi proto, ze baterka v ni je nefunkcni - nema se co nabijet. v nabijecce asi problem neni, kdyz to jede, kdyz je vysilacka v ni.
jestli ji mate uplne novou, tak ji reklamujte.
Díky za reakce. Zkusím to. Pokud ji máte někdo zaplou, můžete se podívat, zda vám svítí kontrolka stavu baterky? Ta moje je uplne vypnutá, neni zvírazněná.
@heli111
jo, moje sviti porad. bud blika nebo sviti. takze tam bud baterku nemas nebo je nefunkcni.
@Ali-Ali díky. ZAtím to tedy vypadá, že to bude baterkami. Kéž by.