Angel Care - co s tím je?

437
18.1.13 10:39

Angel CAre - co s tím je?

Ahoj, potřebuji poradit. Mám chůvičku Angel CAre ( 2 v 1). Monitor dechu funguje, ale ta chůvička ( ta vysílačka v nabíječce) jde pouze když je v té nabíječce. Když si ji chci vzít sebou do jiné místnosti, tak musím i s tou nabíječkou. Jinak se vypne. Nevíte čím to je? Možná jsem něco špatně nastavila. V krabici byl jen návod na jednom papíře, žádná knížečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30316
18.1.13 10:43

Ahoj, to tam asi bude někde chyba. Já když vyndám chůvičku z nabíječky tak funguje v pohodě dál, žádné vypínání. Zkusilas ji po vyndání znova zapnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.1.13 10:45

Jo zkusila, ale nejde to :-(. Někdy se stano, že to jde i po vyjmutí z nabíječky, ale spíše ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.1.13 10:54

Ahoj, podle toho co píšeš, tak nemáš uvnitř nabíjecí baterie, ale jenom ty obyčejné a ty už jsou asi vybité. Nic jiného mě nenapadá :think:. Taky mám tuto vysílačku, ale já už jsem zase po dvou letech měla ty nabíjecí baterie nefunkční, tak jsem je musela vyměnit za nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
18.1.13 10:58

Teď mě taky napadly baterky. Zkus je vyměnit a uvidíš co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.1.13 11:00

No jestli se ti vysilacka nenabiji, tak asi proto, ze baterka v ni je nefunkcni - nema se co nabijet. v nabijecce asi problem neni, kdyz to jede, kdyz je vysilacka v ni.
jestli ji mate uplne novou, tak ji reklamujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.1.13 11:17

Díky za reakce. Zkusím to. Pokud ji máte někdo zaplou, můžete se podívat, zda vám svítí kontrolka stavu baterky? Ta moje je uplne vypnutá, neni zvírazněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.1.13 11:21

@heli111
jo, moje sviti porad. bud blika nebo sviti. takze tam bud baterku nemas nebo je nefunkcni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.1.13 11:24

@Ali-Ali díky. ZAtím to tedy vypadá, že to bude baterkami. Kéž by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí