Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Klasické holinky.
No náš malej je dost „řízek“ a pro něj je to jako nic… ale nezdají se mi nijak těžké. To mi přijdou robustnější ty od Pidilidi, co máš v těch odkazech.
@Teruna000 Ahoj, co je to, prosim, za gumacky? Jsou super. Diky.
@superandrysek @Křováček jsou od Pidilidi a kupovali jsme je v Bimu v Praze.
Ja bych to rekla takhle. Holinky jsou holinky, zadna veda, gumovy vylisek. Nedrzi to kotnik, nozicka v tom trochu plave, chodi se v tom jinak nez ve zdravotni obuvi, coz je naprosto OK, neni to zdravotni obuv, jsou to boty do deste, louzi, bahna, vysoke mokre travy, ktere dite nebude nosit hodiny denne. Diky tomu se dost dobre muze stat, ze male ditko jeste si zcela svou chuzi nejiste, chodici treba jen par mesicu, v nich proste bude chodit blbe a navzdory sebedrazsim, sebelehcim a sebekvalitnejsim modelum v nich muze zakopavat a nedelat mu to dobre. Me ditko loni v 18 m v holinkach temer choit neumelo, a to v celorockach litalo jako drak. A nemyslim, ze by to bylo danym modelem bot. O par mesicu pozdeji jsou to pomalu nejoblibenejsi boty, a to jsem ted zamerne vzala jeste o cislo vetsi a myslela, ze se v nich prerazi (samozrejme jsem koupila pote, co jsem zjistila, ze neprerazi, ale nadmerek ma vyrazne vetsi nez u celorocek).
Čtvrtý odkaz demar mammut jsou extrémně lehké do minus 30 pisou tedy i jako snehule, teď jsme je koupili do školky triletemu.
@Martina8888 diky, a nejsou moc robusni? ja si to furt na ty pidinozce nedokazu predstavit…
Máme velikost 28/29 takže jo, ale malý v nich chodí v pohodě. Možná bych hledala takový ten užší typ holinek takový jak byly za nás když je to na takovýho prdolku.
Ty v třetím odkazu se mi zdají nejužší, ty poslední dvoje taky máme a jsou dost široké a těžké o dost oproti těm Demar do mrazu jak jsem psala, ty dvoje poslední bych pro malou drobnou holčičku nebrala.
@superandrysek koupila jsem dnes gumaky v hm, jsou lehoučké, drobne. Ještě je na nožičce neměl, ale obešla jsem kde o a tyhle byly nejlehčí. Zkusím najít foto.
@akcinaj diky ![]()
@Martina8888 take dekuji, na sirku mne uz ani koukat nenapadlo ![]()
Ahoj, taky řeším gumáky vel. 22-23, teď má 21. Jenže jsem zjistila, že jsou malé přes lýtko - má je trošku macatější ![]()
Nějaký tip? Jak vám v tom prckové chodily? Malá ťape tak měsíc, ještě to není ono, ale hodily by se nám na zahradu