Playshoes capáčky, zkušenost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2418
22.8.14 07:37

Playshoes capáčky

Ahoj holky máte někdo zkušenost s těmito ponožkami/ capáčky ?
Chtěla bych pro malého něco na doma, máme studené podlahy (plovoučka + dlažby) a hlavně to NESMÍ klouzat!!! On je sebevrah :mrgreen: Už měl klasické bačkůrky, ale ty strašně kloužou :-( Kdyby jste měly i nějaký jiný tip, budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2834
22.8.14 07:59

Měla jsem pro malou. Byly opravdu teplé a neklouzaly, ale ortopedicky na prd. Takže je měla jen ze začátku na obcházení nábytku, pak jsem je kombinovala s Fare bačkůrkama - ty nám neklouzaly, ale zas se jí v nich děsně potily nohy. Letos to asi vyřešíme sandálkami superfit, co má z léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.8.14 08:06

Malej měl Befado bačkůrky a taky se mu dost potila noha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
22.8.14 08:36

@Teruna000 Ony nejsou špatné, ale nedrží na nožce úplně dobře, jak dítko lozí a pak si stoupá, sesunou se občas nabok. Podle mě jsou lepší kožené capáčky tohoto styu http://www.fler.cz/zbozi?… jedny takové jsem si šila sama, neměla jsem hezkou kůži, takže nevypadají tak výstavně, ale funkci plní, dávám je třeba venku na hřišti, druhé hezčí jsem koupila. Kůže dýchá, nekloužou, na nožce sedí dobře a protože tam není klasická podrážka, dítě si přzpůsobuje šlapku podkladu tak, jako by bylo naboso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
22.8.14 14:08
@zuzkasim píše:
@Teruna000 Ony nejsou špatné, ale nedrží na nožce úplně dobře, jak dítko lozí a pak si stoupá, sesunou se občas nabok. Podle mě jsou lepší kožené capáčky tohoto styu http://www.fler.cz/zbozi?… jedny takové jsem si šila sama, neměla jsem hezkou kůži, takže nevypadají tak výstavně, ale funkci plní, dávám je třeba venku na hřišti, druhé hezčí jsem koupila. Kůže dýchá, nekloužou, na nožce sedí dobře a protože tam není klasická podrážka, dítě si přzpůsobuje šlapku podkladu tak, jako by bylo naboso.

Tak ty jsou krásné, to jsem neměla vidět :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.8.14 14:09

@Denčii jsou :-) ale já bych mu to stejně potřebovala vyzkoušet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...