Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny
Ve čtvrtek jdu poprvé do Gymuno k paní doktorce Mikešové (gynekologie) a ráda bych se zeptala jaké máte s Gymuno zkušenosti? Zda se platí jen roční poplatek? A jak probíhá vyšetření? Zatím jsem měla na gynekology smůlu, tak hledám konečně někoho kvalitního. Děkuji moc za info.Na internetu jsem toho moc nenašla. Krásnou neděli všem ![]()
Ahoj,
chodím do Gymuno pátým rokem. Zpočátku jsem byla nadmíru spokojená. Ordinace působila velmi přátelsky a osobně a to zejména díky přátelskému přístupu recepčních, tak i doktorů a sestřiček. Za tu dobu však nastaly změny. Gymuno se rozrostlo a nyní při každé návštěvě čekám i když jsem objednaná. Na jaře tohoto roku jsem čekala dokonce hodinu. Při vyšetření je to pak rychlovka (za což můžu být jen ráda - nemám žádné problémy), dotaz zda mám nějaké problémy, pak na kozu, pak obléct a samozřejmě nabídka na kdeco (vyšetření prsu, rehabilitace, apod.) a pak nashle. Zkrátka mi připadá, že z pacientky, o kterou se tak pěkně zpočátku starali se rázem stala dojná kráva.
Ahoj, děkuji moc za tvou odpověď. Já chodím k paní doktorce Mikešové a při první návštěvě jsem byla moc spokojena, tak uvidíme..Můžu se zeptat ke komu chodíš? Moc jsem nepochopila tu novinku kartu Premium za 6000ročně co teď nabízí ![]()
Ahojte
Taky se chystám poprvé k paní doktorce Mikešové. Mohly byste mi prosím dát nějaké info, jaké byly Vaše dojmy a tak? Popřípadě, jak je to teda s tím ročním poplatkem?
Děkuju Vám. ![]()
Jak jsem uz psala pani doktorka je zatim moc fajn
poplatek je 1200,– za rok.Byla jsem tam zatim jen 1× Jak rikaly setricky, ze pani doktorka je pekny upir, ze casto posila na krev s cim jsem ten den vubec nepocitala a skoro jsem se rano nenapila, tak mi krev vubec nemohli nabrat, ale nakonec se povedlo ![]()
A mohla byste mi, prosím, říct, co všechno je v tom poplatku zahrnuto? a jestli je to povinné? Mají přece smlouvu s pojišťovnami, tak by základní péče měla být hrazená… Jsem studentka a domů jezdím jen málo, proto jsem hledala lékaře v Praze a podle referencí se mi pí. doktorka Mikešová zamlouvala nejvíc. Jde mi o to, že k lékaři potřebuji maximálně 4× do roka, z toho 1× na preventivní prohlídku a zbytek pro předpis na antikoncepci. Jsem ještě panna, takže na mě ani žádná speciální vyšetření moc zkoušet nemůžou. Z tohoto důvodu se mi ten poplatek zdá až moc vysoký. Mamka mi říkala, ať tam jdu a domluvím se s paní doktorkou osobně, ale ráda bych se vyhnula zbytečným nepříjemnostem. Děkuju za odpověď.
Ten poplatek 1200,– je minimalni co vim
v cene je preventivni vysetreni EKG a ultrazvukove vysetreni prsu, ultrazvuk atd.
@lenkator nevíš prosím, jak je to s poplatkem v těhotenství? Jestli a jaký mají těhotenský balíček?
Pokud si to dobře pamatuji, tak základní péče v těhotenství stojí 4.000,–, nadstandard 6 nebo 7.000,–. Rozdíl je v neomezené dokumentaci v případě nadstandardu, tedy, že ti vyjede fotku z ultrazvuku kdykoliv. V tom standartu jsou všechny testy v Gymunu - tj. velké ultrazvuky ve 12. a 20. týdnu, které dělá MUDr. Martan (za mě vždy v pátek), test na cukrovku, 3D ultrazvuk a jeho záznam na flash disk. Triple test mi nedělali. Po dobu těhotenství, od 12. týdne, je přerušeno čerpání té běžné péče, takže poplatek 1.200,– se ti neztratí.
Chodím sem na prohlídky asi tak pět let, s lékařskou péčí tohoto pracoviště jsem spokojená, nevadí mi, že někdy čekám déle, nikdy jsem neměla pocit, že by vyšetření byla nějaká rychlovka, naopak mám pocit, že lékaři jsou zde velmi zodpovědní, jejich práce profesionální.
Co se mi tu v poslední době opravdu nelíbí, jsou dlouhé fronty na recepci a přílišná vytíženost starší paní recepční, která tam je sama a valí se na ni jeden klient za druhým. Paní se snaží vše vyřídit rychle a vyhovět všem, ale pod takovým tlakem to není lehké. Na takovémto profesionálním pracovišti působí toto dost trapně.