Gynekologická infekce – tipy na volně prodejný lék

3154
7.6.25 06:30

Gyn. infekce - prosím poraďte

Dobré ráno, ženy, poraďte mi - od včera pozoruji infekci, možná kvasinky - bolest, otok, výtok hrudkovitý a krvavý hlen. MS to není. Kromě toho mě bolí uzliny v tříslech. Na gynekologii jsem včera jít nestihla, mažu si Clotrimazol mast a váhám - na pohotovosti mě s tím pošlou někam, zas tak akutní to není, tak co poradíte - něco jiného volně prodejného? Aspoň do pondělka, než budu volat své gynekoložce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36048
7.6.25 06:45

Tablety na zavádění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
7.6.25 07:26

Když nevím zda je to bakterie nebo kvasinky, užívám gynimun rapid, je na obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
7.6.25 07:27

Můžeš zkusit v lékárně nějaké tablety na zavádění, ale já bych tu pohotovost úplně nezavrhovala. Za mě je ten krvavý hlen zvláštní, aby se ti nerozjel nějaký zánět :think:
Kdyby se bolest nebo to krvácení zhoršilo tak bych tu pohotovost navštívila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
7.6.25 07:53
@Tajemnadama píše: Více

Díky za tip, vyrazím do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
7.6.25 07:57
@kavenka píše: Více

Děkuji za reakci, zánět si myslím, že už je, jinak by mě nebolely mízní uzliny - svodné v tříslech. Někdo někde právě psal, jak na pohotovosti na gyn. odd. byli nepříjemní, co otravuje se zánětem, že by to určitě počkalo do pondělí. Jenže já právě nevím, jak rychle mě moje dr. vezme, jestli ještě ten den nebo až třeba v úterý.. a nechci nic zanedbat, bojím se postupujícího zánětu, na hrdlo nebo dělohu.. Vyčkám a uvidím během dne, jestli zaberou ty zaváděcí tbl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
7.6.25 08:03
@teroonka píše: Více

Tablety ti za půl dne nezaberou. Nicméně mě vždy zabraly na všechno. Klidně si kup i probiotika co působí na pochvu. Ty se pojidaji oralne. Jako podpůrná léčba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
7.6.25 08:06

Krvavý hlen mi ke kvasinkám moc nepasuje. Já bych fakt možná tu pohotovost zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.6.25 08:32

Jdi na gynekologickou pohotovost nebo zavolej do nemocnice na gyndu. Tohle nemá smysl léčit metodou pokus omyl, pokud tě bolí uzliny, jde už o větší infekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.6.25 10:28

Také bych jela na pohotovost. Pokud Tě bolí uzliny a máš krvavý výtok, tak už to žádná obyčejná mykóza nebude. To bych se samoléčbou neriskovala. Akorát tím něco zakryješ a bude to pak trvat o to déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.6.25 10:41

Vypadá to už vážněji a jela bych taky na pohotovost… Mně při začínajících potížích zabírají tyto globule: Globulus Cum Natrio Tetraborico :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
7.6.25 11:21

Všem děkuji za příspěvky, teď jsem se vrátila z pohotovosti - vůbec blbě nekoukali :lol: Je to infekce, naštěstí pouze v začátku, nezasahuje vyšší orgány, díky mé samoléčbě Clotrimazolem není zřejmé, zda jde o kvasinky nebo bakterie. Napsala mi Macmiror na 8-10dní plus režimová opatření, posléze probiotika. Ještě jednou díky, že jste mi pomohly se rozhoupat, jsem mnohem klidnější a nebudu léčbu odkládat na pondělí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
7.6.25 11:53

@teroonka dobře jsi udělala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie