Gyn. problém - řezání na jedné straně

Anonymní
2.1.14 23:02

Gyn. problém - řezání na jedné straně

Ahoj všem :mavam:,
mám gyn. potíže a zajímalo by mne, jestli to měla i některá z vás nebo nevíte, co by to mohlo být:
Asi před půl rokem mi to začalo - byla jsem nastydlá a ve stresu a začalo pálení a řezání tak nějak celkově v pochvě, občas výtok.
Během letních měsíců se to zlepšilo, téměř vymizelo, nevím, jestli to bylo tím, že jsem měla jen spodní prádlo a sukni nebo šaty, ale každopádně se to hodně zlepšilo.
Od září se mi potíže zase rozjely, ani sukně nepomáhaly a začalo mě to řezat převážně na pravé straně pochvy jakoby od vaječníku dolů.
Během cyklu se intenzita mění, někdy to je slabší, jindy to opravdu hodně řeže. MS se mi také zkrátila, mívala jsem třeba tři dny a tři dny špinění, teď je to den MS a tři dny špinění. Asi to má souvislost i s tím, že nemohu otěhotnět - ale sex mě nebolí.
Doktor mi dělal stěry, ty jsou prý OK, volně dostupné léky nepomohly, výplachy taky ne.

Napadlo mě, jestli to třeba nemůžou být hormony - hrozně se potím, začaly se mi dělat lupy, dost věcí mi přijde dojemných (i reklamy) a další věci. Ale těhotná nejsem.

Sice se k doktorovi chystám znovu, ale zajímalo by mě, jestli to třeba některá neměla :nevim:
Moc díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5162
2.1.14 23:31

Ahoj anonymni :mavam: ja mela podobne potize. Citila sem paleni v pochve a pri sexu, nebo kratce po nem rezani na jedne strane. Kvuli paleni jsem byla u doktorky na vyteru, ale vysledky nic neprokazali. Kdyz pak zacalo rezani, tak jsme si s pritelem mysleli, ze sme asi radili moc a trochu me natrhl. Kdyz ale rezani neustupovalo, byla sem zase u doktorky, ale ta mi zadne poraneni nenasla. Udelala znovu vyter a znovu nic nenasli. Doktorka mi na to napsala canesten krem, ale ten nepomohl. Nikdo mi nedokaze rict, cim to je. Ted co jsem tehotna, tak je to uz dobry. Takze nevim, jestli je to hormonama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí