Obrovské krvácení s tělískem

joaska
2.1.14 07:02

obrovské krvácení s tělískem

Holky, co máte tělísko, prosím radu. Došla ms. tělísko mám od 6.12. od 29. 12. neustálé špinění a co se děje teď mi vložka ani rozum nebere. Šíleně krvácím. Fakt jak z vodovodu, začalo to v noci. To tak, že o tamponech nemůže být řeč, vložka na cca 20 minut. několikero kalhotek a kalhot už v řiti. úplně jasná čistá krev. bolesti jako při silné ms, po ibalginu snesitelné.
to je jako normální??? o tom se mi dr. nezminoval

8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3487
2.1.14 07:05

Tak pokud to z tebe teče, tak bych mazala k doktorovi, at se na to mrkne…A to jsem si teď chtěla dát taly tělísko :think: Takže ani prd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21651
2.1.14 07:14

Sla bych s tim k doktorovi. asi to bude v pohode a jen nasadi ascorutin, ale radsi at mas kontrolu. me si telisko sedalo skoro pul roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
2.1.14 07:30

Pokud je to tak moc, urřitě zaběhni k lékaři, budeš klidnější!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
2.1.14 07:34

Mně vomejou, dvě nemocny děti, manžel a s autem v práci, no, stejně musím něco podniknout, jelikož zásoba vložek mi nevydrží :cert:

• Citovat
  • Upravit
3780
2.1.14 08:04

@joaska mám to taky tak. Tělísko máš nehormonální? Mělo by se to mírně upravit, ale všeobecně ta MS bude silnější… Mě na to upozornil i doktor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
2.1.14 08:10

@joaska Tělísko mám už několit let. Mám ho už potřetí. Ale jen s tímhle co mám ted, mám ms trošku nějak jinou než u těch prvních. Strašně dlouhý ‚nástup‘,špinění několik dní a pak to tři dny valí.
JENŽE. jsem kojila ještě do listopadu kdy měl malej dva roky. A to na to prý má vliv taky. V minulém měsíci se mi 14 dní po skončení jedné ms spustila druhá. 8o ALE stejně šílená jak ji popisuješ ty. Super tampon přesně na půl hodiny, pak to valilo skrz vložku. Tohle trvalo skoro celý jeden den.Pak to ustalo, vypadalo že je klid a začalo to znova :zed: :zed: Takže jsem jela druhý den k mudr který se mrknul jesli nemám cystu nebo něco jiného. Nic tam nenašel a prý to dělá to ukončené kojení kteríé trvalo tak dlouho. Že se hormony zkrátka dávají do kupy. 8o předepsal mi Ascorutin a já si koupila citrony které jsem si mačkala a pila.Pak to za pár dní přešlo. Koncem týdne čekám další ms tak jsem zvědavá.
Každopádně - pokud máš ted doma citrony tak je do sebe cpi, nic jinýho na rychlou pomoc neznám :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
2.1.14 08:27

Našla jsem si ascorutin, brala jsem ho, když jsem špinila v těhotenství, tak ho tu ještě mám, tak to sezobu, citrony jsou v kurzu taky, jsme s detma nastydly

jinak to kojení by mohlo mít vliv, malej se se zavedením teliska, tedy s ms, odstavil, takze jsme pred pár dny definitivne skoncily, ted momentálně mám ke všemu v jednom prsu mírný zánět :roll:

no, jesteze nemám dceru, klukum ukázu jednou kondomy a nazdar bazar

akorát teda nevim, koho si poslat pro vložky. co myslíte, je lepší říct bratrovi nebo tátovi? :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
311
2.1.14 08:32

Mám nehormonální tělísko od července, do září jsem ještě kojila takže nic, ale pak nastalo peklo..týden špinění, pak 4 dny hotovej průtokáč, zas týden špinění a chvíli pauza..dr řikala, že mam vydržet, že by se to mělo do půl roku upravit, ale krvácení stejně silnější bude.Tak zkusím vydržet, jinak bude muset ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
2.1.14 09:06

Mozna ti dr nasadi hormony na ustaleni krvaceni a mělo by to byt ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
2.1.14 09:24

Co to máte za tělíska holky? já mám Mirenu skoro dva roky, prvních pár dní po zavedení lehké špinění, první 2 měsíce v době ms lehké špinění a od té doby už skoro 2 roky jsem bez ms i bez špinění. Já si tělísko nemůžu vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
2.1.14 09:34

Mám nehormonální tělísko 4 měsíce a na silnější ms jsem byla gynekologem upozorněna. První ms děs běs ale už je to výrazně lepší a blíží se to ke klasické ms, kterou jsem měla předtím. Začala jsem pít kontryhel tak nevím zda pomohl nebo si to prostě sedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
2.1.14 09:47

@joaska Já to měla taky i kamarádka, katastrofa, Mudra mi na to nedala nic, prostě vydržet :roll:

• Citovat
  • Upravit
joaska
2.1.14 09:53

@Tracy úplně obyč nehormonální měděné, tvaru T, cca tisic korun, přesnej název nevim

tak vidim, že to je dost běžná záležitost, ale trošku me to vyděsilo. slusná krevní ztráta :roll: 8o

• Citovat
  • Upravit
NumLock
2.1.14 09:57

@joaska Mě to taky vyděsilo, bylo to fakt šílené.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa