Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aháá tak to asi jo, do toho bych teda nešla
to mé stálo cca. 7 tis je na 5 let a nemám ani krvácení ani špinění, tudíž nemusím kupovat tampony ani intimky ![]()
@Tracy když ta je právě hormonální, a to já nemůžu, stejně jako tablety
ale ta cena byla taky příjemná, ovšem, když k tomu přičtu kolik dám do vložek, tak o ušetření nemůže být ani řeč
@Miriamm tak doufám, že to tak bude i u mne. on mě dr. ríkal, že mám čekat silnějsí ms, ale spís co se týče bolesti. ne, že to bude vypadat, jako když by mi urízli nohu.
no, zlatý časy plánování miminka
@joaska Mě to taky nikdo neřekl a pak jsem se divila.
Tak ať to přežiješ a příště to snad už bude normální ![]()
@Miriamm jestli nevykrvácím, tak přežiju
díkybohu mám skupinu AB, tak na transfuzi snad bude ![]()
díky moc za radu, celkem jsem se uklidnila, ale v noci a ráno, jsem se videla uz pod drnem
![]()
![]()
@Tracy píše:
Aháá tak to asi jo, do toho bych teda nešlato mé stálo cca. 7 tis je na 5 let a nemám ani krvácení ani špinění, tudíž nemusím kupovat tampony ani intimky
@Tracy tak hormony bych nechtěla ani kdyby se do mě uvolňovaly jen z tělíska. Radši budu krvácet přirozeně než uměle nekrvácet
fujfuj
@joaska píše:
@Miriamm jestli nevykrvácím, tak přežijudíkybohu mám skupinu AB, tak na transfuzi snad bude
díky moc za radu, celkem jsem se uklidnila, ale v noci a ráno, jsem se videla uz pod drnem![]()
neboj
to bude ok.ty cirtony mi zabraly poměrně rychle. Když tak dej vědět. ![]()
@Miriamm tak ta průtoková katastrofa trvala skoro dva dny
a pak nastoupilo spinění, to trvá ![]()
jinak je vse ok, s dr. jsem konzultovala jen po telefonu a pry normální stav
takze vydrzet, akorat si mam zajit na uz, jestli to neposunulo to telisko, abych tu nemusela psat : treti mimino pres telisko ![]()
@Miriamm nenenene, to nechci slyšet. vzhledem k tomu, že první je počatý při první menstruaci po revizi, druhý je počatý při přerušovaným styku tři dny před ovulací, tak bych už pak mohla do učebnic gynekologie