Gynekolog Brno

3040
9.9.10 18:07

Gynekolog Brno

Ahoj holky, poradíte mi, prosím, dobrého gynekologa v Brně? Chodím k dr Procházkovi a nějak se navzájem nemusíme, takže prohlídky si nechávám dělat v nemocnici při kontrole čípku. Jenomže nějakého budu potřebovat. Za tipy děkuji. Nejlépe ze středu města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
9.9.10 18:20

chodim k doktoru Pfeiferovi kdyz tak kkontakt doplnim.kdyz budes chtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.9.10 18:25

A nevíš, jestli bere nové pacientky? A jakej je? Procházka je studenej psí čumák, na nic se nezeptá, nic ho nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.9.10 18:38

Ja jsem u nej uz dlouho ale fakt je ze to znamej.Ale i par kamaradek k nemu uz chodi a rikali ze dobry.A brat by mel ani ne pred mesicem se knemu sla registrovat kamaradka uz asi pata :lol: . Ordinaci ma na Josefske 25/27 a je Pfeifr myslim ze druhe patro ja se vzdy divam na tabuli nebot to zapomenu ale kdyz vlezes dovnitr tak je to tam napsane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
9.9.10 18:58

Ahoj, výborní jsou doktoři na Orlí, je jich tam více, spadají pod Mudr. Dvořáka, já chodím k dr. Unzeitigovi a jsem moc spokojená…
http://www.gynekolog.cz/dvorak/
Příjemné prostředí, čekám na vyšetření max pár minut, fajn sestry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
9.9.10 19:35

mrkni na www.znamylekar.cz
ja mám Mudr Karla Nevrlku a kdyby se přestěhoval do Košic, budu tam za ním jezdit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
9.9.10 19:46

já chodím k panu dr.Vlašínovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
9.9.10 19:53

Tak na Orlí bacha na MUDr. Kutějovou, to je taky studený čumák. Jen nevím, jestli tam ještě je, už je to tak tři roky, co jsem od ní odcházela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.9.10 19:57

Denulenka píše:
mrkni na www.znamylekar.cz
ja mám Mudr Karla Nevrlku a kdyby se přestěhoval do Košic, budu tam za ním jezdit!

Na toho jsem tam koukala a moc se mi líbili reakce, ale prý bohužel nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
9.9.10 20:00
petullle píše:
já chodím k panu dr.Vlašínovi :palec:

Vlašínovi jsem jednou psala a už nebere nové pacienty, ale všeobecně na Veveří jsou prý dobří, doporučoval mi jednu kolegyni tam, ale nakonec jsem tam nešla :o( Ale ráda bych taky nějaké doporučení, protože chci k němu přejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
9.9.10 20:01

Slušný je i Dr. Feller, Běhounská (ulice z nám. Svobody) Vše dobře vysvětlí a poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
9.9.10 20:34

edit

Příspěvek upraven 28.04.12 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.9.10 20:36

já chodím k Vaculíkové do Kohoutek - Libušina třída. a je super. je s nou dobrej pokec a hodný sestřičky..
sice to není střed brna…ale to neva
 http://www.znamylekar.cz/…nekolog/brno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.9.10 21:21

MUDr. Páral, kapacita i srandista, vždy dobře naladěn, přitom diskrétní, prostě jednička v oboru:
 http://www.znamylekar.cz/…nekolog/brno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
10.9.10 11:03

Od Pfeifra jsem odešla (neosobní přístup, a poslední dobou i neochota), a jsem teď u doktorky Bartošové která pracuje s doktorkou Kutálkovou - gynekolog. centrum Šárka na Vranovské, a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty