Gynekolog - Jihlava

191
2.8.11 21:05

Gynekolog - Jihlava

Ahoj holky,

jsem uz uplne zoufala, protoze jsme se prestehovala do jihlavy uz pred rokem :-? a od te doby tady nemam gynekolozku. Hledala jsem vsude zkusenosti, chci jit k doktorce (zene), ale nikde nemuzu najit kontakty. Hledala jsem i podle zkusenosti lidi a nektery dopadly priserne. Libila by se mi podle hodnoceni MUDr. Monika Stretavská, ale nikde neni kontakt. Taky nevim, jestli vubec svou ordinaci ma, ale z tech zkusenosti to tak vypadalo.

Poradite prosim ktera gynekolozka je dobra a jake mate zkusenosti vy?

Dekuju za prispevky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5200
2.8.11 21:11

ahoj,ja chodila k alesi ševčíkovi,naprosto uzasnej,pak se prestehovala ke Znojmu,nebo spis jsem se vratila domu,tak jsem ted u dr ve Znojme.ale na jihlavskeho dr nedam dopustit. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
2.8.11 21:11

Ahoj, já chodím k Mudr. Poustkovi, mě vyhovuje, protože má dobře vybavenou ordinaci a nikdy jsme s nim neměla problém,ale najde se i spousta maminek, které ho nemusí. Mudr. Stretavská, podle mě pracuje v nemocnici, ordinaci má možná tam…občas zaskakovala ,co vím,za Mudr. Brožovou, ta má ordinaci na Telečské ulici..jestli se nepletu.. Jinak Mudr. Stretavská je slovenka, hrozně milá, hodná..přijímala mě při porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
2.8.11 21:12

Z chlapů je ještě dobrý Dr. Peschout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.8.11 21:34

Já si taky myslím, že Stretavská vlastní ordinaci nemá. No a být Tebou, tak od tý ženský upustím - v Jihlavě je Brožová na ul. Telečská a pak ta stará na Domě zdraví - teď si nemůžu vzpomenout, jak se jmenuje a k těm bych fakt nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
2.8.11 22:18

Hlavně proboha ne ke Krejčový. Jinak moc neporadím. Koukni na www.znamylekar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.8.11 13:35

z doslechu bych gyndařku v Jihlavě nedoporučila žádnou a chlapa taky těžko radit,například z Poustky byly všechny nadšené,ale prý si nabral moc ženských a teď nestíhá,dlouho se tam čeká,ale má nejlepší vybavení,ale prý začal za své služby rejžovat......já mám například Majera,dost chválenej,prý machr ve svém oboru,ale vybavení teda nemá,ani sono,ale prý už rozšířil ordinace o jednu místnost a má tam asi přístroj na ozvy.....jdu tam za půl roku tak to musím zjistit :mrgreen: jednou jsem byla u Pešouta,když dělal záskok a působil na mě dobře,měl i sono......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
3.8.11 15:49

No, já jsem do Jihlavy taky přestěhovaná a do té doby jsem chodila k doktorce. Nebyla jsem z ní nadšená ani když jsem neměla srovnání, ale poté co jsem se v Jihlavě registrovala u Ševčíka, už bych k ní nešla, ani v nejvyšší nouzi. Já na Ševčíka nedám dopustit - extra příjemná sestřička, super vybavená ordinace (v těhotenství mi dělal veškerá vyšetření, nikam jinam jsem nemusela) a sám je taky příjemnej. Akorát zas až tak moc nemluví, musela jsem se občas ptát. Ale má rád, když jsou ženský aktivní, takže mě celý těhotenství chválil a podporoval mě (ale když mi schválil poměrně extrémní cyklovýlet ve 4. měsíci a lyžování měsíc před porodem, tak mýho chlapa málem kleplo :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
3.8.11 20:13
tehulka_janina píše:

Ten ale nemá soukr. ordinaci, ne? Ten je taky jenom v nemocnici, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
3.8.11 20:17

nymph: to ti nepovím..mě učil ve škole a pak mě vyštřoval jako těhotnou v nemocnici..ordinaci bude mít asi v nemocnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.8.11 21:00
Nymph píše:
tehulka_janina píše:
Ten ale nemá soukr. ordinaci, ne? Ten je taky jenom v nemocnici, ne?

jj on je jen v nemocnici na oddělení,myslím zástupce primáře :think: a ještě jsem byla u Kopuletýho a ženský v čekárně ho chválily a sono měl taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
3.8.11 21:05

tehulka_janina, taky jsem ho zažila jen v nemocnici před a po porodu, je to zástupce primáře.

lowlands, jak píšou holky, v Ji jsou doktorky pouze dvě a v tomto případě bych raději volila některého z lékařů (chlapů). Pokud bych si sama osobně teď měla z nich vybrat, tak bych asi vybírala z těchto - Majer, Šuster, Ševčík, Poustka.
Já chodím k Poustkovi - super vybavená ordinace, v těhotenství veškeré i nadstandardní vyšetření přímo u něj a vše bez problémů. Kvalita vyšetření se mi zdá taky dobrá. Co mi však vadí je, že poslední dobou všechny pacientky, co mají VZP přemlouvá, aby si pojišťovnu změnily. Už mě to vyloženě otravuje, asi 4× jsem mu už řekla, že v žádným případě si pojišťovnu měnit nebudu. Taky se mi zdá, že občas jeho dobrá nálada stoupá úměrně s vaší útratou v ordinaci.. No ale tak všude je něco, zatím klady asi převažují, takže tam zůstávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
3.8.11 21:15

dzraunko, předběhla jsi mě…:-) V nemocnici mi beztak přišly všichni doktoři fajn (až teda na jednu doktorku…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.8.11 21:16

právě že kámošky taky přemlouval ať jdou od VZP a než se člověk naděje tak prý platí i to co nechtěl viz. segra 8-o vyplázla za utz a video,který vlastně ani nechtěla…kámošku honil do centra do Brna přitom je Sanus v Jihlavě a takpodobně a dost dlouho se u něj čeká než jdeš na řadu......kámošce vykládal,že chce zkvalitnit služby prý chce 4D utz a že i přemýšlel,že by se u něj platilo,aby se mu to vrátilo,nevím no,měla bych z něj smíšené pocity :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
3.8.11 21:38

mě taky přemlouval,ať jdu k pojišťovně ministerstva vnitra, že mu VZP dělá problémy… že má hodně pac., tak mu tam pomáhal ten slovák a že s tím měla VZP problémy..říkal, že pojišťovna ministerstva vnitra sním víc spolupracuje a proplácí víc zákroku v těhu… tak :nevim: já pořád váhám..protože VZP pro mě nikdy nic závratnýho neudělala…ale jsem pořád u ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty