Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím,
naši pediatričku teď v létě zastupuje úžasná mladá paní dr., v kartě jsem letmo zahlédla jmenovku MUDr. Königová W., ale také jsem se mohla přehlédnout, jelikož jsem jí nechtěla tak zjevně civět do karty ![]()
chci se zeptat, neznáte náhodou někdo dr. podobného jména?
Je to pediatr, blondýnka, tak mezi 30 a 40 lety, je hrozně milá, a moc bych jí chtěla najít, ale nějak mi to nejde…
normálně chodíme k Dr. Hamáčkové, Praha 8. tahle mladší je tam na zástup celý červenec. dřív tam bývala na zástup v době dovolených jiná dr., s touhle jsem se setkala prvně.
byla bych ráda za všechny tipy
díky. ![]()
myslim, ze nema vlastni ordinaci, ale pouze zastupuje. Je moc mila, ale zkusenosti s lecenim nemam, jelikoz je mala zdrava.
Příspěvek upraven 01.08.11 v 13:53
Taky bych řekla, že paní doktorka jen zastupuje jiné pediatry. Naši doktorku (Praha 6) zastupovala po úrazu páteře cca 1/2 - 3/4 roku. Je fakt super…chodili jsme k ní často do poradny po narození Berunky…vždycky jí zazpívala, moc ji pochválila - no balzám pro mě jako matku ![]()
Naštěstí naše stálá pediatrička taky, takže mě tak nemrzelo, když se vrátila ![]()
Díky moc za reakce. Je to škoda, že zrovna taková dr. nemá ordinaci ![]()
Já i s léčením zkušenost mám, jelikož jsme právě v téhle době prvně potřebovali u mladšího.. a za mě ![]()
fakt mi bezvadně poradila, jednak s krémíkem na hodně citlivou kůži, první, co fakt pomohl, a pak s příšerným kašlem. byla jsem hrozně spokojená, hrozně mi vyhovovala přístupem k dětem i ke mně (tím myslím styl komunikace, což je to, co mi u naší právě moc neladí.. není to moje krevní skupina, i když po odborné stránce vždycky OK.)
Ahoj, pokud je to ještě aktuální tak vím o kterou Dr. jde
právě k ní se synem chodíme
@Majjasl sice to aktuální není, už se mi podařilo najít jiného lékaře, ale třeba by to pomohlo někomu jinému, nehledě na to, že by mě zajímalo, kde paní dr. ordinuje..
. Podle mých zkušeností byla opravdu dobrá a líbil se mi její přístup.. a co já vím, třeba budu za pár let potřebovat dr. změnit, jelikož chodíme do manželovi práce.. ![]()
@Nataša Paní doktorka je Praze 10
Tady je na ní kontakt http://www.detskydoktor.cz/…ova-praha10/
My k ní zatím chodíme jenom měsíc
Příspěvek upraven 09.12.13 v 15:38
@Majjasl
díky, ![]()
je pravda, že i na tomhle serveru jsem jí tehdy hledala a nebyla tam.. Jsem za ní ráda, že má svojí ordinaci. věřím, že budeš spokojená. ![]()
Ahoj.
Paní doktorka má ordinaci Praha 15 - Horní Měcholupy, ul. Boloňská 312