Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata, mohly byste mi poradit nějakého dobrého dr. z Pardubic na nastřelení naušniček
, náš dr to bohužel nedělá.
A na propíchnutí kvůli hnisání
se mi fakt nechce. díky za odpovědi. ![]()
Jé zrovna včera mi kamarádka říkala, že byli někde u kostelíčka - bohužel jméno té doktorky nevěděla, ale že prý super přístup jak doktorky, tak sestřičky a cena 350kč i s naušničkama. Tak snad někdo poradí lépe, nebo jestli budeš vědět kde má u kostelíčka ordinaci nějaká dětská dr. je to v nějakém baráku u té křižovatky na nemocnici a Dubinu.
Ale bohužel koukám jich tam je víc http://www.detizbozi.cz/detsti-lekari.
Tak buď to zkusit obtelefonovat, nebo ještě napíšu kamarádce, jestli si nevzpomene, podle toho seznamu na jméno a dám ještě vědět.
ahoj krmar, to by bylo fajn.
Nechci jít k nějaké dr jen tak naslepo,
raději na podporučení. ![]()
„ale že prý super přístup jak doktorky, tak sestřičky“
To vypadá na paní doktorku Ježkovou, je hrozně hodná, byla to moje dětská. Paní doktorka Sychrová už umřela.
Mudr.Kateřina Štichhauerová, U Kostelíčka 1335, Pardubice, tel.466 611 748
Tak je to tato doktorka, kamarádka opravdu moc doporučuje. Prý jí jen doporučily, aby dala hodinu před tím nurofen nebo něco jiného na bolest. Zkus tam zavolat, stejně to bude asi na objednání, zřejmě ti taky řeknou co a jak. Jen je to tam prý horší s kočárkem, jde se do schodů, kočárek si můžeš nechat dole, tak je lepší, pokud to jde, někoho sebou raději vzít na pohlídání.
VanillaVanilla píše:
„ale že prý super přístup jak doktorky, tak sestřičky“To vypadá na paní doktorku Ježkovou, je hrozně hodná, byla to moje dětská. Paní doktorka Sychrová už umřela.
Jé tak to jsou v tom baráku asi samé hodné doktroky ![]()
Holky, děkuju.
Teď má dr. dovolenou, ale hned příští týden se, teda spíše malou objednán. Pak dám vědět.
Ahoj děvčata, tak už to máme za sebou.
Malá bulila jen když jsme jí drželi hlavičku, aby se nevrtěla při nastřelování.
Jinak pak už jen tak lítostivě pobrekávala. Jen jsme jí dali do auta, hned usla. Teď preventivně čistím lihem a mažu framykoinem. Nastřelení naušniček určo doporučuji, než nějaké propichování. Paní dr byla skvělá, hodňoučká
. Ještě jednou díky za typ. ![]()
Ahoj taky děkuji, že jsi se podělila o zkušenost, taky nás to čeká. Kolik bylo hilčičce při nastřelení naušniček?
Paní doktorka říkala, že to chce, aby už holčičika seděla a držela pěkně hlavičku. Kvůli nastřelení. Ale stejně hlavičku drží sestřička, takže je jedno, jestli malá udrží hlavičku nebo ne. Nám bylo 5 měsíců.