Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezký den, v první řadě chci říct, že na dětskou gynekologii chodíme, řeším i další pracoviště, protože na tom prvním nám zřejmě nikdo nepomůže, řeším to s naší doktorkou, budu řešit i imunologii a zároveň dceru vezmu i ke svému gynekologovi, alespoň pro další pohled na věc. Dvouleté dceři se neustále vrací výtoky z pochvy. Ale pořád. Na gynekologii jí udělají stěr, pořádně mi neřeknou výsledky a buď dají Macmiror nebo nic. Jenže i po Macmiroru se dceři do 14 dnů výtok vrátí. Doma chodí bez plen, učíme na nočník, na velkou chodí už jen do nočníku, omýváme vodou. Zkrátka nevím už, co bych měla dělat víc. Sedací koupele v hypermanganu, oplachování heřmánkem. Jediné, co jsme ještě nezkusily jsou homeopatika
prosím nemá někdo zkušenost s takovým problémem a případně radu, co pomohlo? Děkuji.
3letá dcera kamarádky měla to samé. Bylo to způsobeno stresem z rozvodu rodičů.
@Anonymní píše: Více
Děkuji za postřeh. U nás se nikdo nerozvádí, tak nevím.
Nie som detsky lekar. Ale asi by som sa s nim poradila, ci nedavat malej probiotika. Pusou.
Zkus se podívat do papírů, jestli jí vychází E-coli. Pokud ano, zkuste kůru Utipro a později opakovat. (Možná vysypávat na lžičku do nějakého sirupu.) Na přemnoženou E-coli výborné.
Já bohužel neznám radu, ale ten heřmánek bych nedávala, on spíš tak jakoby podporuje „kvašení“ - píšu tu velice laicky, ale být tebou bych se v lékárně nebo u lékaře poptala na jinou možnost,
mi to přijde - hypermangan vysušuje, heřmánek vlhčí - tak že to obojí se vlastně vyruší a je to k ničemu
@stinga heřmánek nám doporučili na té dětské gynekologii. Že prý zklidňuje. Podle mě už to tam má chudinka tak rozhozené, že sama mám strach, abych jí čímkoli ještě nepřitížila. Ale štve mě, jak nás na gynekologii odbývají Macmirorem a diví se, že se to stále vrací. No jak říkám, už jsem v kontaktu s jinou gynekologií. Každopádně díky za postřeh.
@Mishelina nemá dítě nějaké parazity? Na heřmánek může být výrazná alergická reakce.
@Velryba černá to mi přesně řekla paní doktorka z gynekologie v Motole, psala jsem jí email o dceřiných problémech. Takže jsem zkusila dát Vermox a čekám, jestli to pomůže.