Gynekologické záněty u dítěte

161
15.7.25 14:14

Gynekologické záněty u dítěte

Hezký den, v první řadě chci říct, že na dětskou gynekologii chodíme, řeším i další pracoviště, protože na tom prvním nám zřejmě nikdo nepomůže, řeším to s naší doktorkou, budu řešit i imunologii a zároveň dceru vezmu i ke svému gynekologovi, alespoň pro další pohled na věc. Dvouleté dceři se neustále vrací výtoky z pochvy. Ale pořád. Na gynekologii jí udělají stěr, pořádně mi neřeknou výsledky a buď dají Macmiror nebo nic. Jenže i po Macmiroru se dceři do 14 dnů výtok vrátí. Doma chodí bez plen, učíme na nočník, na velkou chodí už jen do nočníku, omýváme vodou. Zkrátka nevím už, co bych měla dělat víc. Sedací koupele v hypermanganu, oplachování heřmánkem. Jediné, co jsme ještě nezkusily jsou homeopatika :roll: prosím nemá někdo zkušenost s takovým problémem a případně radu, co pomohlo? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.7.25 15:07

3letá dcera kamarádky měla to samé. Bylo to způsobeno stresem z rozvodu rodičů.

• Citovat
  • Upravit
161
15.7.25 15:09
@Anonymní píše: Více

Děkuji za postřeh. U nás se nikdo nerozvádí, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
15.7.25 15:14

Nie som detsky lekar. Ale asi by som sa s nim poradila, ci nedavat malej probiotika. Pusou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
15.7.25 15:15

Zkus se podívat do papírů, jestli jí vychází E-coli. Pokud ano, zkuste kůru Utipro a později opakovat. (Možná vysypávat na lžičku do nějakého sirupu.) Na přemnoženou E-coli výborné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
15.7.25 15:16

@Mkmkz probiotika taky dáváme. Ale děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
15.7.25 15:17

@Okta to neznám, najdu si, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
15.7.25 15:25

Já bohužel neznám radu, ale ten heřmánek bych nedávala, on spíš tak jakoby podporuje „kvašení“ - píšu tu velice laicky, ale být tebou bych se v lékárně nebo u lékaře poptala na jinou možnost,
mi to přijde - hypermangan vysušuje, heřmánek vlhčí - tak že to obojí se vlastně vyruší a je to k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27689
15.7.25 15:31

A co zkusit urologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
15.7.25 15:34

@stinga heřmánek vysušuje velmi.

• Citovat
  • Upravit
161
15.7.25 15:37

@stinga heřmánek nám doporučili na té dětské gynekologii. Že prý zklidňuje. Podle mě už to tam má chudinka tak rozhozené, že sama mám strach, abych jí čímkoli ještě nepřitížila. Ale štve mě, jak nás na gynekologii odbývají Macmirorem a diví se, že se to stále vrací. No jak říkám, už jsem v kontaktu s jinou gynekologií. Každopádně díky za postřeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
15.7.25 15:38

@ka2ka to mě nenapadlo. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
15.7.25 15:43

@Mishelina heřmánek vysušuje, což ale může situaci dokonce zhoršit.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
15.7.25 15:46

@Mishelina nemá dítě nějaké parazity? Na heřmánek může být výrazná alergická reakce.

• Citovat
  • Upravit
161
15.7.25 15:49

@Velryba černá to mi přesně řekla paní doktorka z gynekologie v Motole, psala jsem jí email o dceřiných problémech. Takže jsem zkusila dát Vermox a čekám, jestli to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí