Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja kondylomata měla v pubertě a nikdy tedy nesvedily ani nepálily
Prakticky jsem o nich ani nevěděla. Nemůžeš mít spíš nějaký genitální opar než bradavice?
Co jsem se divala na příznaky, tak paleni sedí, ale nemam zvysenou teplotu a nic z tech ostatnich příznaků. A může opar sám zmizet a za pár dni se zase objevit? V pondělí jdu na gyndu, tak uvidím co mi řekne.
Mě tedy kondylomata svedela, ale určitě nemizela a neobjevovala se, jen rostla. Nemůže to být alergická reakce, třeba na jiný práci prostředek, máchadlo?
Práci prasek jsem teď měnila. Ale nemyslím si, že je to z toho. Ještě mám strach aby to třeba nebyly chlamydie. Nebo nevím co by to mohlo být.
Hned v úvodu chci napsat, že k dr jsem už objednana.

Problém začal někdy před měsícem. Začalo to svěděním v okolí poševniho vchodu. Myslela jsem si že to bude mykoza. V lékárně mi dali nějakou mast. No svědění bylo pořád plus jakoby zarudle pupínky. V té době jsem chytla od děti nemoc ruce, nohy, ústa ( nepříjemná vyražka na vypsaných místech). Někdy může prý postihnout i genital. Tak jsem si řekla fajn to bude ono. Asi do týdne to zmizelo.
Jenže teď se to objevilo zas. Malé červené pupínky okolo poševniho vchodu, svěděni až pálení a svěděni je i kolem analniho otvorů i při čurani.
Ještě podotknu, že na gynekologii jsem byla asi před 2 týdny kvůli tělísku. A jelikož to první svědění přešlo, zapomněla jsem to doktorce úplně zmínit..
Projela jsem si teď internet a mám strach, že to jsou genitalni bradavice.