Gynekologický problém - kondylomata?

Anonymní
31.10.19 04:54

Gynekologicky problém - kondylomata?

Hned v úvodu chci napsat, že k dr jsem už objednana.
Problém začal někdy před měsícem. Začalo to svěděním v okolí poševniho vchodu. Myslela jsem si že to bude mykoza. V lékárně mi dali nějakou mast. No svědění bylo pořád plus jakoby zarudle pupínky. V té době jsem chytla od děti nemoc ruce, nohy, ústa ( nepříjemná vyražka na vypsaných místech). Někdy může prý postihnout i genital. Tak jsem si řekla fajn to bude ono. Asi do týdne to zmizelo.
Jenže teď se to objevilo zas. Malé červené pupínky okolo poševniho vchodu, svěděni až pálení a svěděni je i kolem analniho otvorů i při čurani.
Ještě podotknu, že na gynekologii jsem byla asi před 2 týdny kvůli tělísku. A jelikož to první svědění přešlo, zapomněla jsem to doktorce úplně zmínit.. :(
Projela jsem si teď internet a mám strach, že to jsou genitalni bradavice. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PHV
1319
31.10.19 05:07

Ja kondylomata měla v pubertě a nikdy tedy nesvedily ani nepálily :think: Prakticky jsem o nich ani nevěděla. Nemůžeš mít spíš nějaký genitální opar než bradavice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.19 05:12

Co jsem se divala na příznaky, tak paleni sedí, ale nemam zvysenou teplotu a nic z tech ostatnich příznaků. A může opar sám zmizet a za pár dni se zase objevit? V pondělí jdu na gyndu, tak uvidím co mi řekne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.19 06:56

Mě tedy kondylomata svedela, ale určitě nemizela a neobjevovala se, jen rostla. Nemůže to být alergická reakce, třeba na jiný práci prostředek, máchadlo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.19 07:38

Práci prasek jsem teď měnila. Ale nemyslím si, že je to z toho. Ještě mám strach aby to třeba nebyly chlamydie. Nebo nevím co by to mohlo být.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa