Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem jednou měla bolestivou bulku a byl to vřídek který jsem potom musela vytlačit a pěkně to bolelo.Ale samozřejmě jinak navštívit lékaře.
A nejsi tehotná??? já měla toto v tehotenství a byla to tříselna kýla plus křečove žíly…zajdi na gyndu
Měla jsem podobné problémy a byl to zánět Bartholiniho žlázy. Zvládla jsem to doma, používala jsem jen Betadine.
Ja to také jednou měla. Prvni dny boulička, nakonec to byl zarostlý chloupek. Vytvořil se tam hnis, vymackla jsem to a byl klid ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, dnes jsem si všimla že se mi udelala boule na vnitřní straně pysků. Po bližším prozkoumání na dotek Bolí a když jsem si to zkoušela vymáčknout tak mi to spíše přišlo jako nějaká boule. A když jsem to dále zkoumala zjistila jsem že jich mám vice ale ty jsou menší. Co s tím máte někdo zkušenosti? Nebo mám jít na gyndu?
Může to být zánět Bartholiniho žlázy. Řeší se to buď naříznutím a proplachem nebo odstraněním žlázy - hospitalizace asi na 3 dny. Doktor ti řekne víc
Zdravím, dnes jsem si všimla že se mi udelala boule na vnitřní straně pysků. Po bližším prozkoumání na dotek Bolí a když jsem si to zkoušela vymáčknout tak mi to spíše přišlo jako nějaká boule. A když jsem to dále zkoumala zjistila jsem že jich mám vice ale ty jsou menší. Co s tím máte někdo zkušenosti? Nebo mám jít na gyndu?