Časté špinění a slabé krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.10.19 10:47

Časté špinění a slabé krvácení

Dobrý den,
Už rok jsem bez HA (po dobu užívání byla menstruace pravidelná 5 dnů každý měsíc, HA jsem užívala v kuse 8 let). Po vysazení HA se můj cyklus zbláznil. Mestruaci mám sice každý měsíc cca pravidelně, problém je ale v tom, že mám špinění a slabé krvacení už týden před menstruací a pak třeba znova pár dnů v polovině cyklu. Moje doktorka mi řekla, že buď zpět nasadím HA, aby se to zpět srovnalo. To jsem odmítla. Tak mi napsala Utrogestan, který nepomohl. Teď mám Duphaston a také nepomáhá. Má lékařka to víc neřeší. Výtěr, který mi dělala, je pořádku a ultrazvuk taky. Je to normální? Co mám dělat? Už to vadí i přítelovi. Často se stává, že i po pohl. styku mám špinění.
Děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2005
30.10.19 11:33

Kdysi jsem na to brala Organometril. Fungovalo to. Po vysazeni totez v blede modrem. Zabraly az prirodni kapky Gynex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.19 11:44

Mám úplně to samé. Já brala antikoncepci necelý rok ale první rok potom bylo vše ok a až teď poslední 3 měsíce mám ty samé problémy. Je to hrozný… Mám max 5 dní v měsíci kdy je to ok… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.19 11:54

Ty gynex kapky vypadají ale dobře… Zkusím je 8)

• Citovat
  • Upravit
6
12.5.21 17:02

Časté špíněni

Ahoj holky, mam stejný problém. Už od října 2020 neberu HA. Už taky nevím co s tim. Snažíme se o miminko ale to že často spinim(někdy i slabe s krví) tak je to nemožné. Už jsem byla i u svého lékaře ten mi predepsa norethisteron zentiva že mám brát po dobu 10 dní ráno a večer, a že se hormony uklidní a spraví se to. Po dobrani přišly měsíčky jak říkal do 3 dnů. Klasicky 5 dní, ale za 12 dní se objevilo slabe tmavě spiseni(hodně slabé) to trvalo 7 dní a pak zase 10 dní nic a opět se objevilo. A to jsem měla mít i měsíčky ale nic. Furt jen to slabé špinění. :,(
Doktor říkal že po praskach se mi hormony uklidní ale je to ještě horší než předtim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
12.5.21 17:51

@Káťa 21 Doporučuji Gynex kapky. Po vysazení HA mi srovnaly menstruaci a ještě k tomu pomáhají k otěhotnění. :palec:

• Citovat
  • Upravit
6
16.5.21 20:50

@meduzka23
A ty kapky jste začala brát sama nebo vám je doporučil gynekolog? A otěhotněla jste a vse
pořádku bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.21 23:07

@meduzka23 mě doktorka na upravení cyklu předepsala asi 3 druhý léků a nic. Sama jsem si o Gynex načetla a i mi je doporučila kolegyně a ono to opravdu pomohlo. Je důležité užívat pravidelně min. 3 měsíce. Mám 1 a půl roku klid :)

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
17.5.21 08:38

@Káťa 21 Já byla přímo na měření supertronicem v energy klubu. Nepotřebujete žádné doporučení. Jsou to bylinky. Já osobně beru 7 kapek denně. Důležité je brát 3 týdny v kuse a na týden vysadit. O mimčo se nesnažíme ale menstruaci mi to perfektně srovnalo. Menší bolesti, kratší doba a skoro vždy to přijde na den přesně.

• Citovat
  • Upravit
6
17.5.21 15:49

Všem moc děkuji. Již jsem si je objednala a doufám že mi to taky pomůže jako vám :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
17.5.21 15:58

@Káťa 21 Budu doufat. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6
1.6.21 22:59

@meduzka23
Za jak dlouho by gynex mohl zabrat. Nijak se mi to nelepší je to furt stejné. Nebo je to moc brzo druhý týden je beru. Asi jsem moc hrr, ale už jsem zoufalá z toho špinění a přítel taky už není moc nadceny. :( :,( defakt celý květen jen špinim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
2.6.21 10:16

@Káťa 21 Naprosto ti rozumím. Dva týdny na změny je bohužel ještě moc brzy. Změny čekej cca za 1-3 měsíce. Vyplatí se počkat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.21 11:28

Mám to úplně stejně…na gynekologii taky vše v pořádku…k tomu problém s otěhotněním…teď jsem byla na krevní testy aby viděli hormonální rovnováhu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.21 11:29
@Anonymní píše:
@meduzka23 mě doktorka na upravení cyklu předepsala asi 3 druhý léků a nic. Sama jsem si o Gynex načetla a i mi je doporučila kolegyně a ono to opravdu pomohlo. Je důležité užívat pravidelně min. 3 měsíce. Mám 1 a půl roku klid :)

těch 7 kapek jste prosím brala najednou a nebo jste to měla nějak rozložené? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa