Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobré ráno,
potřebovala bych poradit. Včera ze mne při močení cosi vypadlo, nevěnovala jsem tomu pozornost, trochu mě bolelo břicho, ale syn měl minulý týden střevní problémy, tak jsem to přikládala tomu, že se ta střevní potvora pokouší i o mne.Nicméně dnes ráno to ze mne vyšlo znova, poměrně velký chuchvalec s kousky krve, poté papír při utření mírně růžový. Břicho mě bolí, ale když se na něco soustředím, tak na to i zapomenu, tzn. nebolí tak, že bych na to pořád myslela.
Dnes a zítra jsem v práci od 6:00 do 22:00, kolegyni mám na dovolené a nedostanu se na gynekologii, nejdříve ve středu večer někam na pohotovost. Napadla mě ovulace, jsem uprostřed cyklu, ale jsem na tyto jevy naprostý dřevo a nikdy mě nic nebolelo ani jsem nepozorovala, že ovulaci mám atd., takže si to spíš zbožně přeji, aby to bylo… Dále mě napadl zapomenutý tampon, zkoušela jsem v dřepu tlačit, jestli něco nenahmatám, ale nic. Potrat je vyloučený, chráníme se. Antiko neberu.
Co byste si vzali jako první pomoc? Lékárnu mám hned vedle pracoviště, mohu tam kdykoliv zaskočit. Nikdy jsem neměla žádný gynekologický problém, tak vůbec nevím a trochu plaším
Děkuji za prostor a případné rady
Lucie
odesílám anonymně
No já nevím, ale ta bolest břicha k tomu - to je prostě divný
já bych šla na pohotovost klidně po té 22.hodině, bála bych se…
Potrat bych nevylučovala, i když se chráníte, ale píšeš že prášky nebereš, na obyčejný zánět čí kvasinky to nevypadá, aspon bych na gynekologii zavolala
@Anonymní píše:
Dobré ráno,
potřebovala bych poradit. Včera ze mne při močení cosi vypadlo, nevěnovala jsem tomu pozornost, trochu mě bolelo břicho, ale syn měl minulý týden střevní problémy, tak jsem to přikládala tomu, že se ta střevní potvora pokouší i o mne.Nicméně dnes ráno to ze mne vyšlo znova, poměrně velký chuchvalec s kousky krve, poté papír při utření mírně růžový. Břicho mě bolí, ale když se na něco soustředím, tak na to i zapomenu, tzn. nebolí tak, že bych na to pořád myslela.
Dnes a zítra jsem v práci od 6:00 do 22:00, kolegyni mám na dovolené a nedostanu se na gynekologii, nejdříve ve středu večer někam na pohotovost. Napadla mě ovulace, jsem uprostřed cyklu, ale jsem na tyto jevy naprostý dřevo a nikdy mě nic nebolelo ani jsem nepozorovala, že ovulaci mám atd., takže si to spíš zbožně přeji, aby to bylo… Dále mě napadl zapomenutý tampon, zkoušela jsem v dřepu tlačit, jestli něco nenahmatám, ale nic. Potrat je vyloučený, chráníme se. Antiko neberu.
Co byste si vzali jako první pomoc? Lékárnu mám hned vedle pracoviště, mohu tam kdykoliv zaskočit. Nikdy jsem neměla žádný gynekologický problém, tak vůbec nevím a trochu plaším
Lucie
odesílám anonymně
Upřímně - nechápu, co čekáš za rady, kromě toho, aby sis zašla k lékaři.. Když už se teda nemůžeš urvat z práce (
), tak běž prostě napohotovost až z práce přijdeš ![]()
Tohle nevyřešíš něčím z lékárny, chce to dr. Zašla bych na pohotovost ![]()
Navstiv doktora. Na zanet to nevypada a mel by te nekdo vysetrit rovnou, ne az za tyden. I v praci se to musi dat nejak zaridit a kdyz to nejde, tak pohotovost.
Děkuji všem, po práci si dojedu na pohotovost, jsem z toho také vystrašená.
@marmelada78 jsou jednoduše pozice, ze kterých hned teď odjet nemůžeš, koulet očima nemusíš, prostě je to tak.
@Anonymní píše:
Děkuji všem, po práci si dojedu na pohotovost, jsem z toho také vystrašená.@marmelada78 jsou jednoduše pozice, ze kterých hned teď odjet nemůžeš, koulet očima nemusíš, prostě je to tak.
ale jo, ja to chapu, ale zdravi mame fakt jen jedno. Kdybys v praci zkolabovala, coz se klidne stat muze, muzes totiz zacit krvacet, tak te odveze rychla a bude se to muset nejak udelat. To ti samozrejme nepreju! Jen bych z toho na tvem miste mela fakt strach
@Anonymní píše:
Děkuji všem, po práci si dojedu na pohotovost, jsem z toho také vystrašená.@marmelada78 jsou jednoduše pozice, ze kterých hned teď odjet nemůžeš, koulet očima nemusíš, prostě je to tak.
Koulím očima, protože jsem na tom byla stejně a hrubě se mi to nevyplatilo.. takže tak. Teď už vím, že VŽDYCKY to jde nějak udělat, pokud jde o zdraví. Ale tak on to každej pochopí, až si tu hubu nabije…
Dobré ráno,
potřebovala bych poradit. Včera ze mne při močení cosi vypadlo, nevěnovala jsem tomu pozornost, trochu mě bolelo břicho, ale syn měl minulý týden střevní problémy, tak jsem to přikládala tomu, že se ta střevní potvora pokouší i o mne.
Nicméně dnes ráno to ze mne vyšlo znova, poměrně velký chuchvalec s kousky krve, poté papír při utření mírně růžový. Břicho mě bolí, ale když se na něco soustředím, tak na to i zapomenu, tzn. nebolí tak, že bych na to pořád myslela.
odesílám anonymně
Lucie