Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ještě já… před týdnem mě 5 dní hodně bolelo v podbříšku (na obou stranách jak jsou vaječníky) hlavně při zvedání a námaze
Tak nějak nevidím problém ms, máš rozházenou, hlava může bolet z blížíce ms nebo i těhotenství, bolest břicha to samé, takže čekat a čekat
Ne těhotná nejsi pokud není těhotenský test pozitivní nemůžou být těhu příznaky, ty dělá pouze hormon hcg. Pokud tě bude bolet levý nebo pravý vaječník je to ovulace i ty prsa tě při ovulaci můžou bolet
Dobrý den, omlouvám se píšu anonymně, ale je to pro mne dost choulostivé téma.
už několik měsíců mě trápí zápach z pochvy a problém se stále vrací. Gynekolog mi dělal kultivaci, ale ta nic neprokázala. Přesto mi předepsal nejdříve Betadine čípky a následně Polygynax (12 dní). Léčbu jsem dokončila a nyní užívám vaginální probiotika (zavádím i ústně).
Můj lékař říká, že musíme hledat a zkoušet, co zabere, ale zatím se stav nelepší. Momentálně mám žlutý výtok v malém množství, zápach je kyselý až nasládlý, při sezení se zhoršuje a drží se i v oblečení. Sama ho často necítím, ale okolí ho zaznamenává. Nosím bavlněné prádlo, střídám vložky a dbám na hygienu, přesto se problém nemění.
Už opravdu nevím co si počít, protože gynekologa jsem měnila už 2× a tenhle je alespoň milý a přijde mi ze trosku ví co dělá.
Budu ráda za každou radu ![]()
Ahoj holky,
Mám takový problém..
Bolí mě hodně prsa, hlavně v oblasti bradavek, mám nažloutlý vaginální hlen (ale jen uvnitř.. na kalhotkách ne) Nikdy tohle nemívám… Par dní mě boli hlava.. jsem týden před MS ale běžně mívám zpoždění 1-2 někdy i 3 týdny… Pohlavní styk přerušovaný..
Test jsem si dělala.. zatim negativní… k doktorovi mam přijit až jak by nepřišla ms dele než je u mě zvykem + mam před sebou hodně velké vyšetření… (2 potraty minuly rok a řeší se to…)
Dotaz zní… Je tohle v pohodě? Je možnost těhotenství? Nebo já už nějak nevim no… spíš mě zajímají vaše názory nebo rady.. Miminko bych chtěla ale asi by to zase nevyšlo… pry je třeba zjistit co mi je..
ps: je mi (22)
Děkuji za rady.