Gynek. problémy - žlutý výtok - nevíte co to je?

Anonymní
16.5.19 09:23

Gynek. problémy, nevite co to je?

Dobrý den, skoro týden mám takový žlutý výtok. Nikdy sem to neměla tak me to vyděsilo ale myslela sem že přejde. Ale včera sem na papíře našla i krev. MS mám dostat za 14 dní cca. Zítra zajdu na gynekologii a koupím si teh.test ale beru Ha tak snad nejsem těhotná. ale do té doby nevíte o co by mohlo jít? :? Ještě dodám že to mám dole takové zarudlé a trochu svědí. :oops: omlouvám se za detaily a děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tazvesnice
16.5.19 09:26

Nejpravdepodobneji nejaky zanet.. odpovidal by tomu ten vytok, zarudnuti a svedeni a i ta krev..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.19 09:34

Nechci tě strašit, ale mně se takhle projevila trichomoniáza. Od nevěrného manžela :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2486
16.5.19 09:37

Klasický výtok, v klidu, dostaneš léky na zavádění a v klidu :) Já bych mohla napsat knihu o výtocích :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
16.5.19 09:43

@lucije28 Omlouvam se, ale te predstave se smeju nahlas. Velka kniha o vytocich… to by byl trhak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
16.5.19 11:59

@malákráličice - to se neomlouvej, moje gyndařka mi píše do zásoby globule a zavádím si je sama, jinak bych tam byla pečená vařená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.21 19:34

Půjde nejspíš o nějakou infekci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.21 21:02

Záněty

Ahoj holky ;)
Chci se zeptat je to už 10 dni co jsem byla u lékaře a napsal mi antibiotickou mast “dovnitř” kvůli zánětu a vytoku který měl zelenou barvu 🙄
Po týdnu léčby a dobrání masti jsem natom pořád stejně jen se mi k tomu přidali teploty a celková slabost. Jsem ve 23 tt měli jste některá stim zkušenosti? A nemůže to nějak ohrozit miminko?
Děkuji za odpovědi :zed: ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.21 12:49

@lucije28 To s tou knížkou je vtipné :D :D Ráda bych se taky podělila o své zkušenosti s výtokem. Trpěla jsem s tím celý minulý rok a vyzkoušela jsem 2 prášky a 2 mastičky, ale nic mi nepomohlo a můj gynekolog si semnou už nevěděl rady :nevim:. Jediné co mi řekl, že je to zánět, který můžu mít ze stávající intimní hygieny nebo čehokoli jiného. Byla jsem úplně nešťastná a nejvíce mi asi pomohl https://www.gynella.com/…silver-caps/. Kupovala jsem to myslím na Heuréce tehdá za 400 :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa