Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejpravdepodobneji nejaky zanet.. odpovidal by tomu ten vytok, zarudnuti a svedeni a i ta krev..
Nechci tě strašit, ale mně se takhle projevila trichomoniáza. Od nevěrného manžela
![]()
Klasický výtok, v klidu, dostaneš léky na zavádění a v klidu
Já bych mohla napsat knihu o výtocích
…
@lucije28 Omlouvam se, ale te predstave se smeju nahlas. Velka kniha o vytocich… to by byl trhak ![]()
@malákráličice - to se neomlouvej, moje gyndařka mi píše do zásoby globule a zavádím si je sama, jinak bych tam byla pečená vařená ![]()
Ahoj holky ![]()
Chci se zeptat je to už 10 dni co jsem byla u lékaře a napsal mi antibiotickou mast “dovnitř” kvůli zánětu a vytoku který měl zelenou barvu 🙄
Po týdnu léčby a dobrání masti jsem natom pořád stejně jen se mi k tomu přidali teploty a celková slabost. Jsem ve 23 tt měli jste některá stim zkušenosti? A nemůže to nějak ohrozit miminko?
Děkuji za odpovědi
![]()
@lucije28 To s tou knížkou je vtipné
Ráda bych se taky podělila o své zkušenosti s výtokem. Trpěla jsem s tím celý minulý rok a vyzkoušela jsem 2 prášky a 2 mastičky, ale nic mi nepomohlo a můj gynekolog si semnou už nevěděl rady
. Jediné co mi řekl, že je to zánět, který můžu mít ze stávající intimní hygieny nebo čehokoli jiného. Byla jsem úplně nešťastná a nejvíce mi asi pomohl https://www.gynella.com/…silver-caps/. Kupovala jsem to myslím na Heuréce tehdá za 400 ![]()
Dobrý den, skoro týden mám takový žlutý výtok. Nikdy sem to neměla tak me to vyděsilo ale myslela sem že přejde. Ale včera sem na papíře našla i krev. MS mám dostat za 14 dní cca. Zítra zajdu na gynekologii a koupím si teh.test ale beru Ha tak snad nejsem těhotná. ale do té doby nevíte o co by mohlo jít?
Ještě dodám že to mám dole takové zarudlé a trochu svědí.
omlouvám se za detaily a děkuji za rady.