Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když se bojíš udělej si test, ale v tomhle věku jsou ještě nějaké nepravidelnosti normální.
Udelej si test, ale silne pochybuji, ze jsi tehotna, pokud nedoslo ke styku.
Když to neumíte, neš*kejte! Nechápu, že od 15ti je to legální… řidičák, alkohol a cigarety, plná trestní odpovědnost je taky od 18ti a nikdo se z toho nepo… tak sex by měl být taky… aspoň už budou mít něco z hlavě a nebudou řešit takový hovadiny, budou vědět k čemu to přesně je a co je HA a kondom, dítě má sex, je to vidět. ![]()
Test si udělej ale myslím si že bude negativní určitě
radši si zajdi na gyndu ať ti předepíší antikoncepci ![]()
@EaGam píše:
Když to neumíte, neš*kejte! Nechápu, že od 15ti je to legální… řidičák, alkohol a cigarety, plná trestní odpovědnost je taky od 18ti a nikdo se z toho nepo… tak sex by měl být taky… aspoň už budou mít něco z hlavě a nebudou řešit takový hovadiny, budou vědět k čemu to přesně je a co je HA a kondom, dítě má sex, je to vidět.
Vsak oni nemeli sex
Ahoj mám už 15 dní zpožděním MS. S klukem sem nespala. Jen mě dělal prsty. Je možné kdyby první si sahal na penis a už by měl venku takovou tu před tekutinu. A pak to někam utřel že bych otěhotněla?
Nebo je to normální když mám teprve ms 1 rok a půl a už je pravidelná že by se to takto mohlo zpoždění?