Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To bych spíš zkusila bylinky, gynex, hormonální jogu, změnu jídelníčku. Ne do sebe cpát hormony. ![]()
@P4ja píše:
To bych spíš zkusila bylinky, gynex, hormonální jogu, změnu jídelníčku. Ne do sebe cpát hormony.
To už jsem všechno zkoušela až na jogu…veškerý lactobacily gely atd mi dělají akorát kvasinky k tomu všemu a jídelníček jsem tměnila před půl rokem
uvidím chci je brát i kvůli té ovulaci protoe to je fakt strašný…po 1 porodu to bylo horší ta ovulka a podruhém už je to děs…mám prý zakloněnou dělohu a levý vaječník moc u dělohy…což může být důsledek bolestí…zřejmě po 2 porodu
@Anonymní píše:
To už jsem všechno zkoušela až na jogu…veškerý lactobacily gely atd mi dělají akorát kvasinky k tomu všemu a jídelníček jsem tměnila před půl rokemuvidím chci je brát i kvůli té ovulaci protoe to je fakt strašný…po 1 porodu to bylo horší ta ovulka a podruhém už je to děs…mám prý zakloněnou dělohu a levý vaječník moc u dělohy…což může být důsledek bolestí…zřejmě po 2 porodu
Tak pokud už další dítě nechceš, tak asi. Ale jinak mně to nepřijde jako něco, co by člověk musel mít.
Mě tedy nepomáhala. Trpěla jsem na záněty hrozně a celou dobu jsem brala HA i různé druhy. Naopak se to hodně zlepšilo co HA neberu a snažím se zhubnout, takže jsem v podstatě vyřadila klasický cukr. Mě se tedy po vysazení HA i hodně zlepšila menstruace, mám jí slabší a kratší. Po druhému porodu jsem jí měla hroznou.
Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenosti, že by Vám pomohla antikoncepce na vracející se bakteriální záněty pochvy???Od druhého porodu cca 2 roky beru věčně antbiotika, chemoterapeutika a globule různého tipu…vždy se to vrátí…
Už mě klepne…Ted jsem si našla tuto doktorku.
Mám třetí gynekoložku, nikdo to neřešil až tato…teď opět bakteriální zánět a to jsem před měsícem a půl dobrala antb na zánět opět
Nic méně mi navrhla, že mi napíše antikoncepci ( nejsem zastáncem, spíše naopak) ale mám problémy i s ovulací…bolesti takové, že lezu po zemi, je mi zle, mdlo…MS mám po 24 dnech a několik dní před ní špiním…podbříšek mě tak mimo 4 dní cyklu bolí vlastně pořád…bud pred ovu a při ovu, pak před MS a při MS už mě to tak štve, že jsem kývla a už ji mám doma.
Dr říkala, že změna hormonální by taky měla pomoci na ty opakující se bakteriální záněty…
Děkuji za postřehy