Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem po revizi a laparo cca 1 dní..předtím jsem krvácela 14 dní takže měsíc vložku mezi nožkama takže bolavá a zarudlá jsem taky.. dodržovala jsem zvýšenou hygienu, větrala a nosila vzdušné prádlo hlavně bavlnu..ono to postupně přejdu..pokud bych se necítila sex bych neměla a ne určitě 3* denně partner by to měl pochopit..určitě jsem mazala i sudocremem… ![]()
@Anonymní píše:
Anonym - intimní témaAhoj holky, asi to znáte všechny, když je dlouho abstinence a pak je sexuální styk s partnerem v jeden den několikrát.Je to citlivé téma, ale chtěla jsem se zeptat co děláte, když máte své dolní partie bolavé? Mažete to něčím, popřípadě je na něco dobré použít dubovou kůru? Jsem 3 měsíce po porodu a dolní partie mám dost zarudlé, je to normální?
Větrat a sprchovat čistou vodou. Nic bych nemazala. Ona si poradí.
Chodim naostro, sedam si na polstare, na zachode mam bidetovou sprsku tak po kazde male sprchuju. Ex pritel byl dole obdareny pres dvacet cm a styk byval treba dvakrat za sebou, ale byl celkem ohleduplny, ale kdyz se rozjel, tak jsem kolikrat i trochu krvacela. Nynejsi ho ma o dost kratsiho, ale celkove dost macateho a sirokeho. Sex je s nim uzasny, umi do toho taky busit s celkem vydrzi, ale diky te sirce to pak druhy den citim daleko vic nez s exem.
@Anonymní píše:
Anonym - intimní témaAhoj holky, asi to znáte všechny, když je dlouho abstinence a pak je sexuální styk s partnerem v jeden den několikrát.Je to citlivé téma, ale chtěla jsem se zeptat co děláte, když máte své dolní partie bolavé? Mažete to něčím, popřípadě je na něco dobré použít dubovou kůru? Jsem 3 měsíce po porodu a dolní partie mám dost zarudlé, je to normální?
Chce to nechat ji taky chvilku odpočinout a také trošku ohledu od partnera. Kdyby vys.al meloun, tak by si taky neužíval anal 3× denně..
@Anonymní píše:
Normálně partnerovi řeknu, že si dáme chvilku pauzu.
Je to tak trochu jiný partner a vidíme se každých 14 dní a tak je to časté no
… Trpím hodně na záněty močáku, takže naostro moc nemůžu chodit ![]()
@Anonymní píše:
Je to tak trochu jiný partner a vidíme se každých 14 dní a tak je to časté no… Trpím hodně na záněty močáku, takže naostro moc nemůžu chodit
Zánět močáku můžeš mít i z příliš častého či durazneho sexu, nebo nedostatečné hygieně po něm. Jestli to je otec ditete, nebo někdo jiný je jedno, měl by mít ohled a ty bys měla mít soudnost. Si to přece nemůžeš ani užít když ji máš nateklou jak buchtu…
@Anonymní píše:
Je to tak trochu jiný partner a vidíme se každých 14 dní a tak je to časté no… Trpím hodně na záněty močáku, takže naostro moc nemůžu chodit
My se taky vidali narazove, takze v patek divoka sukacka a stridani poloh a v sobotu jen mazleni a jemne zasouvani, popr. Ja nahore a sama jsem si regulovala prunik a rychlost pohybu, vetsinou to priteli k udelani stacilo nebo jsem ho dodelala pusou ci mezi prsama…
Anonym - intimní téma
Ahoj holky, asi to znáte všechny, když je dlouho abstinence a pak je sexuální styk s partnerem v jeden den několikrát.
Je to citlivé téma, ale chtěla jsem se zeptat co děláte, když máte své dolní partie bolavé? Mažete to něčím, popřípadě je na něco dobré použít dubovou kůru? Jsem 3 měsíce po porodu a dolní partie mám dost zarudlé, je to normální?