14. den dlouhá menstruace

Anonymní
9.5.19 19:51

14. den dlouhá menstruace

Holky,

v srpnu jsem vysadila HA po šesti letech měla jsem hrozné nálady. MS potom jeden velký bordel, ale dvakrát nyní za sebou konečně přišla jak hodinky po sobě ovšem ji mám dnes 14.den 8o vždy jinak jen týden..
K Dr jsem objednaná, ale není něco co by,,pomohlo"? Jsem z toho už na palici. Hlavně MS stále není ani slabá a je stále světle červená.. A já si připadám hrozně unavená :zed:

Děkuji za rady :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16572
9.5.19 19:58

A za jak dlouho jdes k lekari, muzes zkusit zavolat, ze problem stale trva, jestli by te nevzali akutne, nekdy vyhovi. Zkusila bych bylinkovou lecbu, na me v gynekologickych vecech zabira. Kontryhelovy caj (me zkracuje menstruaci) a pak bych koupila kapky Gynex na “srovnani”. Ttakove vykyvy byvaji treba i v obdobi po porodu, pokud zena nekoji, tak se nasazuje kratkodoba hormonalni lecba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
9.5.19 20:07

Mě též konteryhel zkracuje pěkně. Ale měl by se pít pravidelně aspoň dvakrat denně. Jinak asi třeba ascorutin jsem nekde četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.5.19 20:10

Já jsem to tak měla tak před rokem stále…pak se to zklidnilo a nyní jí mám jen 5 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
9.5.19 20:11

Kyselé pomáhá - ať už Ascorutin nebo citrón, kyselé zelí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuska1994
14.9.19 11:49

Ahoj holky, potřebuju poradit. Po vysazení HA jsem měla MS 4 měsíce normální, pak 2 měsíce hodně silnou, měsíc slabou a tento měsíc mi přišla o 6 dní dříve. První dva dny slabá, a teď už 4 den normální. Vždy jsem ji mívala přesnou a 5 dnů a dnes už krvácím 6 den. Minulý měsíc jsem začla brát vitamíny GS mimi star forte a pít Kontryhelový čaj na podporu početí. Je to normální a nebudu mít problém s otěhotněním? Dnes už se v ní vyskytuje i černá krev

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa